Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De reis van Lloyd 70671

De LEGO set 70671 De reis van Lloyd laat kinderen avonturen beleven en scènes uit de Ninjago TV-serie nabouwen.
Het bevat de burcht van de Sneeuwstorm Strijder, met een kruisboog en een ijshouder voor het gouden zwaard van Lloyd.
Met 2 minifiguren en accessoires kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten gaan.
De set is perfect te combineren met andere Ninjago sets.
Bestel nu jouw eigen set en word een echte Ninja!

Waar is LEGO De reis van Lloyd 70671 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 11.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
81
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70671
lego insiders punten icoon
112
punten

Wil jij de spannende strijd tussen Lloyd en de Sneeuwstorm Strijder uit de populaire TV-serie Ninjago naspelen? Dan is deze 70671 De reis van Lloyd LEGO® set perfect voor jou! De set bestaat uit de burcht van de Sneeuwstorm Strijder, compleet met een kruisboog die echt kan schieten en een ijshouder voor het gouden zwaard van Lloyd. Met deze set kunnen jongens én meisjes hun eigen avonturen beleven en scènes uit de TV-serie nabouwen.

In deze set vind je 2 LEGO NINJAGO minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Lloyd en Sneeuwstorm Strijder, en een nieuwe wolffiguur. Met LEGO® bouwstenen kun je de burcht van Sneeuwstorm Strijder nabouwen met ruimte voor een minifiguur, en ijs-elementen die de strijd nog intenser maken. Met deze speelgoedbouwset kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten gaan en hun eigen verhalen verzinnen.

In deze set vind je ook wapens voor de minifiguren, zoals de brandende fakkel en de zilverkleurige katana van Lloyd, en de ijskatana van Sneeuwstorm Strijder. Daarnaast zijn er accessoires zoals de katanahouder van Lloyd en ijsharnassnufjes van Sneeuwstorm Strijder. De burcht is ongeveer 5 cm hoog, 7 cm breed en 7 cm diep en past perfect bij andere Ninjago sets zoals de 70676 Titanium mecha van Lloyd en de 70678 Kasteel van de verlaten keizer. Combineer deze sets om nog meer avonturen van Lloyd in het Nimmer-Rijk na te spelen.

Met deze set kunnen jongeren en volwassenen hun eigen Ninjago avonturen beleven en zich helemaal inleven in de legendarische wereld van Lloyd en zijn wolf. Het bouwen van deze set is niet alleen fantastisch voor de ontwikkeling van de fijne motoriek, maar draagt ook bij aan de creativiteit en fantasie tijdens het spelen.

Dus waar wacht je nog op? Beleef de spannende actie uit de Ninjago TV-serie en versla samen met Lloyd en zijn wolf de Sneeuwstorm Strijder in deze ijzige, keiharde strijd! Bestel nu jouw eigen 70671 De reis van Lloyd set en word een echte Ninja!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 11.95 (25-05-2023) € 11.95 (25-05-2023) € 11.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71766

Lloyd's legendarische draak

foto van lego set70591

Ontsnapping uit de Kryptarium gevangenis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.