Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Cole's crossmotor 70672

De LEGO® NINJAGO® set 70672 Cole's crossmotor ninjaset biedt een episch gevecht vol spanning en actie.
Met een stoere ninjamotor, noppenschieters en drie unieke minifiguren kunnen kinderen urenlang spelen en verhalen creëren.
Dankzij de Instructions PLUS in de LEGO Life app wordt het bouwproces gemakkelijker en leuker.
Bestel nu voor uren speelplezier voor jong en oud!

Waar is LEGO Cole's crossmotor 70672 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
212
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70672
lego insiders punten icoon
150
punten

Beleef een episch gevecht met de LEGO® NINJAGO® 70672 Cole's crossmotor ninjaset, speciaal ontworpen voor jongens en meisjes vol spanning en actie! Deze stoere ninjamotor heeft een zitplaats waar een minifiguur op kan zitten, een rupsband voor en een groot achterwiel met gouden velgen, plus twee noppenschieters die de vijandigheid nog extra aanwakkeren. Kinderen kunnen urenlang spelen en fantasierijke verhalen creëren, gebaseerd op de geweldige avonturen uit de NINJAGO tv-serie en hun eigen fantasie, met de drie LEGO NINJAGO minifiguren: Cole, Kai en Vuurslang Vernietiger.

Heel veel plezier beleven was nog nooit zo eenvoudig! Dankzij Instructions PLUS, beschikbaar in de LEGO Life app voor smartphones en tablets, kunnen LEGO-bouwers genieten van een geweldige bouwervaring. De intuïtieve bouwinstructies maken het bouwen gemakkelijker en leuker, doordat kinderen kunnen inzoomen op hun creatie en deze kunnen draaien en visualiseren met behulp van een speciale doorschijnende modus. Instructions PLUS is ook speciaal aangepast voor jongere bouwers; het begeleidt hen bij het bouwproces en biedt hulp waar nodig, waardoor hun gevoel van onafhankelijkheid en zelfvertrouwen groeit.

Deze set bevat maar liefst 3 minifiguren: Cole, Kai en Vuurslang Vernietiger. Elke minifiguur is uniek en heeft zijn eigen persoonlijkheid en wapens. Cole heeft een goudkleurige hamer en zilverkleurige katana, Kai heeft een zilverkleurige en goudkleurige katana, terwijl Vuurslang Vernietiger wordt bewapend met een angstaanjagend kromzwaard. Accessoire-elementen die aanwezig zijn in de set zijn de katanahouders van Cole en Kai en het schild en slangenharnas van Vuurslang Vernietiger.

Dankzij dit geweldige speelgoed kunnen kinderen en volwassenen de spannende scènes uit de NINJAGO® tv-serie naspelen of hun eigen avonturen bedenken. Het model van de ninja-crossmotor is ongeveer 6 cm hoog, 19 cm lang en 6 cm breed.

Met LEGO® NINJAGO® 70672 Cole's crossmotor ninjaset beleef je een episch gevecht tegen Vuurslang Vernietiger vol adrenaline en spanning! Bestel nu en ervaar deze ongelooflijke set zelf met uren speelplezier voor jong en oud!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71760

Jay's bliksemdraak EVO

foto van lego set71815

Kai's brondrakenstrijd

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.