Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vuurtand 70674

Ga de strijd aan met LEGO set 70674 tegen serpent tovenares Aspheera en Vuurtand in de wereld van NINJAGO.
Inclusief Kai FS minifiguur en accessoires, een troon voor Vuurtand, en diverse wapens en accessoires.
Met Instructions PLUS voor een geweldige bouwervaring.
Geschikt voor kinderen en volwassenen, perfect voor fans van de NINJAGO tv-serie.
Onbeperkt speelplezier!

Waar is LEGO Vuurtand 70674 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 41.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
463
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70674
lego insiders punten icoon
375
punten

Stap in de wereld van NINJAGO en ga de strijd aan tegen Serpent tovenares Aspheera en Vuurtand met LEGO set 70674! Dit coole speelgoed voor kinderen en volwassenen is perfect voor fans van de NINJAGO tv-serie en biedt een geweldige bouwervaring.

In deze set kruip je in de huid van ninja-actiefiguur Kai FS en ga je de strijd aan om de Rol van Verboden Spinjitzu. Vuurtand, de cobra-achtige speelgoedslang, is uitgerust met een troon voor een minifiguur, een zwiepende, ratelende staart met 2 noppenschieters en kettingelementen om minifiguren aan vast te maken. Deze indrukwekkende set bevat ook 4 LEGO NINJAGO minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Kai FS (Forbidden Spinjitzu), Aspheera, Vuurslang Zwaarddrager en Vuurslang Vernietiger. Kinderen zullen genieten van het spelen en herbeleven van scènes uit hun favoriete NINJAGO tv-serie en hun eigen verhalen verzinnen met de diverse wapens en accessoire-elementen.

Met Instructions PLUS, beschikbaar in de LEGO Life app voor smartphones en tablets, bezorg je LEGO bouwers een geweldige bouwervaring. De gebruiksvriendelijke, intuïtieve bouwinstructies laten bouwers tijdens het bouwen inzoomen op hun creatie en deze draaien en visualiseren met behulp van een speciale doorschijnende modus. Zo wordt bouwen nog leuker en vergroot je het gevoel van onafhankelijkheid en zelfvertrouwen bij jongere bouwers.

De speelgoedslang Vuurtand is ca. 21 cm hoog, 29 cm lang en 18 cm breed en is uitgerust met een troon voor een minifiguur met decoratieve zwaarden, een bek die open kan met een vuur-element, een zwiepende, ratelende staart met 2 noppenschieters, 2 Serpent vlagelementen en kettingelementen om de 2 Vuurslang minifiguren aan vast te maken. Ook zit er een van stenen gebouwde standaard met een scepter in de set.

Deze set bevat niet alleen een diversiteit aan spannende speelelementen, maar ook gedetailleerde wapens en accessoire-elementen waaronder de zilverkleurige katana van Kai FS, de Rol van Verboden Spinjitzu van Aspheera, het zwaard van Vuurslang Zwaarddrager en het kromzwaard van Vuurslang Vernietiger. Daarnaast zijn er ook accessoire-elementen zoals het 'extra krachtige' hoofdkapelement van Kai FS en zijn tornadospinner die nieuw is vanaf juni 2019, het slangenharnas en de vuurstaart van Aspheera, het schild van Vuurslang Zwaarddrager en het slangenharnas en schild van Vuurslang Vernietiger.

Met deze geweldige set kunnen kinderen de spannendste actiescènes uit de NINJAGO tv-serie naspelen, en tegelijkertijd hun bouwvaardigheden, gevoel van onafhankelijkheid en zelfvertrouwen vergroten. Download de LEGO Life app en bouw deze set met behulp van de gebruiksvriendelijke bouwinstructies van Instructions PLUS. En vergeet niet, LEGO blijft keer op keer inspireren en met deze vuurslangset beleef je eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 41.95 (25-05-2023) € 41.95 (25-05-2023) € 41.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70725

Nindroid Mecha-draak

foto van lego set5008106

Bag Tag Sora

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.