Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Titanium mecha van Lloyd 70676

De LEGO Ninjago 70676 Titanium Mecha van Lloyd is een ninja-robot speelset, perfect voor kinderen die graag bouwen en hun eigen verhalen creëren.
Met 6 minifiguren en accessoires, verstelbare bewegingen en schieters met veermechanisme, kunnen kinderen spannende actiescènes uit de tv-serie naspelen.
Combineer deze set met andere LEGO Ninjago sets voor nog meer avontuur.
Bestel nu en ga op avontuur in het Nimmer-Rijk!

Waar is LEGO Titanium mecha van Lloyd 70676 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 61.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
876
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70676
lego insiders punten icoon
562
punten

Ben jij klaar voor een gevecht tussen Sneeuwstorm Samoerai en ninja-actiefiguren? Dan is de LEGO® NINJAGO® 70676 Titanium mecha van Lloyd precies wat jij nodig hebt! Deze in allerlei standen verstelbare ninjamecha-speelgoedrobot voor kinderen is ontworpen om scènes uit de NINJAGO tv-serie na te spelen en om jouw eigen verhalen te bedenken. Met 6 minifiguren en diverse wapens en accessoire-elementen, zoals de Rol van Verboden Spinjitzu en de tornadospinner van Zane FS die nieuw is vanaf juni 2019, kan jij de spannendste actiescènes uit de tv-serie naspelen!

Deze speelgoedbouwset is ideaal voor kinderen die graag bouwen en hun eigen fantasierijke verhalen willen creëren. Het bevat een minifiguurcockpit, een grijphand om een gigantische katana vast te houden, een ronddraaiende shuriken-hakker/schild en een afneembaar vlieggedeelte met een bestuurdersplaats voor een minifiguur, verstelbare vleugels en 2 schieters met veermechanisme. Deze ninjamecha-speelgoedrobot is in allerlei standen verstelbaar, zodat jij jouw creativiteit de vrije loop kan laten en de meest onverwachte bewegingen kan uitvoeren.

In deze LEGO® NINJAGO® set krijg jij ook 6 minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Lloyd en Zane FS (Forbidden Spinjitzu) ninja-actiefiguren, plus Generaal Vex, Sneeuwstorm Zwaardmeester, Sneeuwstorm Schutter en Sneeuwstorm Strijder. Daarnaast bevat de set ook diverse wapens en accessoire-elementen, zoals de zilver - en goudkleurige katana's van Lloyd, de kruisboog van Sneeuwstorm Schutter en het ijsharnas van Generaal Vex en Sneeuwstorm Strijder.

Maak het bouwproces nog leuker met Instructions PLUS! Deze is beschikbaar in de LEGO Life app voor smartphones en tablets en biedt gebruiksvriendelijke, intuïtieve bouwinstructies. Hierdoor kan jij tijdens het bouwen op jouw creatie inzoomen en deze draaien en visualiseren met behulp van een speciale doorschijnende modus. Deze begeleidt jou bij het bouwproces en vergroot zo jouw gevoel van onafhankelijkheid en zelfvertrouwen.

Deze super leuke speelgoedbouwset combineer je met andere LEGO® ninjaspeelgoedsets, zoals 70671 De reis van Lloyd en 70678 Kasteel van de verlaten keizer. Zo kan jij nog meer avonturen van Lloyd in het Nimmer-Rijk na spelen! De Titanium mecha van Lloyd zelf is ca. 37 cm hoog, 15 cm lang en 35 cm breed. Klaar om te vechten? Bestel dan nu de LEGO® NINJAGO® 70676 Titanium mecha van Lloyd en ga op avontuur in het Nimmer-Rijk!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 61.95 (25-05-2023) € 61.95 (25-05-2023) € 61.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70722

OverBorg aanval

foto van lego set70606

Spinjitzu training

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.