Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Landbounty 70677

Het LEGO® NINJAGO® 70677 Landbounty speelgoedvoertuig is perfect voor jonge ninja's die van actie en avontuur houden.
Met het mobiele ninjahoofdkwartier kunnen kinderen spannende gevechten tussen ninja-actiefiguren en Vuurslangen naspelen.
De set bevat 9 unieke minifiguren met wapens en accessoires, en het voertuig heeft verschillende coole functies.
Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.
Bestel nu en beleef het ultieme avontuur in de magische wereld van NINJAGO!

Waar is LEGO Landbounty 70677 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 109.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
1178
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70677
lego insiders punten icoon
975
punten

Beleef het ultieme avontuur met de LEGO® NINJAGO® 70677 Landbounty speelgoedvoertuig! Deze set is perfect voor jonge ninja's die houden van actie en avontuur. Met deze set kunnen kinderen de spannende gevechten tussen de ninja-actiefiguren en de Vuurslangen van slangenkoningin Aspheera naspelen en hun eigen verhalen verzinnen.

Het Landbounty ninjavoertuig is een mobiel ninjahoofdkwartier met een stuurfunctie, 2 shuriken-hakkers, een draaiend kanon dat kan schieten, een intrekbare schieter met veermechanisme en een eenvoudig toegankelijk, gedetailleerd interieur voor extra creatief speelplezier. Maar dat is niet alles! Voor nog meer actie laat je het afneembare vlieggedeelte met een dubbele minifiguurcockpit, noppenschieters en uitvouwbare boosters opstijgen of plaats je een minifiguur op de quadmotor. Het Landbounty ninjavoertuig heeft zelfs wielen met goudkleurige velgen waarmee je de shuriken-hakkers automatisch kunt laten draaien.

De set bevat 9 LEGO NINJAGO minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Wu, Kai, Jay, Nya en Cole FS (Forbidden Spinjitzu) ninja-actiefiguren, plus Aspheera, Char, Vuurslang Vernietiger en Vuurslang Zwaarddrager. Elk personage heeft zijn eigen unieke wapens en accessoire-elementen, zoals de goud- en zilverkleurige katana's van Kai, de zilverkleurige katana en goudkleurige nunchaku van Jay, de zilverkleurige katana en goudkleurige speer van Nya, de bo staf van Wu, de slangenscepter van Char, het kromzwaard van Vuurslang Vernietiger en het zwaard van Vuurslang Zwaarddrager. Er zijn ook coole accessoire-elementen, zoals het 'extra krachtige' hoofdkapelement van Cole FS en zijn ninja-tornadospinner die nieuw is vanaf juni 2019, de cape van Wu die nieuw is vanaf juni 2019, de Rol van Verboden Spinjitzu van Aspheera, het slangenharnas en schild van Aspheera en Vuurslang Vernietiger en het schild van Vuurslang Zwaarddrager.

Met deze set kunnen kinderen zich helemaal uitleven en de spannendste actiescènes uit de NINJAGO tv-serie naspelen. De set is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en is een geweldig cadeau voor iedereen die van LEGO en ninja's houdt. Het Landbounty ninjavoertuig is ca. 22 cm hoog, 50 cm lang en 18 cm breed en het afneembare vlieggedeelte is ca. 13 cm hoog, 31 cm lang en 30 cm breed. Verzamel alle NINJAGO sets en beleef samen met je vrienden het ultieme avontuur!

Ben je klaar om de spannendste avonturen te beleven met de LEGO® NINJAGO® 70677 Landbounty speelgoedvoertuig? Bestel deze set dan nu online en ontdek de magische wereld van NINJAGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 109.95 (25-05-2023) € 109.95 (25-05-2023) € 109.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006058

NINJAGO® Visual Dictionary – New Edition

foto van lego set70681

Spinjitzu Slam - Lloyd

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.