Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Ultra Draak 70679

De LEGO set 70679 De Ultra Draak is ideaal om de boosaardige Lord Garmadon en zijn volgelingen op te sporen.
Met 4 drakenkoppen, uitvouwbare vleugels en een zwiepende staart, biedt deze set volop actie.
De set bevat 6 minifiguren en een ruim arsenaal aan wapens.
Schrijf geschiedenis als held van Ninjago! Bestel nu de LEGO® NINJAGO® Legacy 70679 De Ultra Draak.

Waar is LEGO De Ultra Draak 70679 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 79.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
951
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70679
lego insiders punten icoon
712
punten

Wil jij ook de boosaardige Lord Garmadon, Pythor en de Serpenten opsporen? Dan moet je de set LEGO® NINJAGO® Legacy 70679 De Ultra Draak hebben! Deze gave NINJAGO draak heeft 4 drakenkoppen met noppenschieters en klappende kaken, uitvouwbare vleugels, een zwiepende staart en een handvat om gemakkelijk te kunnen vliegen. Dit drakenspeelgoed zit boordevol actie en bevat 6 minifiguren met wapens om rollenspellen te spelen en klassieke gevechten uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie mee na te spelen.

De set is inclusief 6 LEGO® NINJAGO® minifiguren, waaronder de ninjapersonages Lloyd en Wu, plus Lord Garmadon, Spitta, Lasha en Pythor. De Ultra Draak heeft een cockpit met plaats voor 2 minifiguren en een troon voor Lloyd, een handvat om gemakkelijk te kunnen vliegen, uitvouwbare vleugels, 4 drakenkoppen met elk een elementnoppenschieter en klappende kaken, een zwiepende staart en verstelbare gewrichten. Jij bent de baas en bepaalt hoe de draak zijn tegenstanders zal aanvallen.

De set is inclusief een ruim arsenaal aan wapens waarmee jij je tegenstanders kan verslaan. Lloyd heeft 2 goudkleurige katana's, Wu een bo staf, Lord Garmadon 4 zilverkleurige katana's, Spitta een speer, Lasha een vlinderzwaard en Pythor een korte Serpentendolk. Maar let op, jouw tegenstanders hebben ook wapens tot hun beschikking en zullen niet zomaar opgeven.

Het LEGO® NINJAGO® Legacy assortiment bestaat uit nieuwe versies van populaire LEGO NINJAGO sets van de afgelopen seizoenen waarmee je onvergetelijke gevechten uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie kunt naspelen. En met deze set kan jij nu eindelijk die legendarische gevechten naspelen en de held zijn die Ninjago nodig heeft.

De Ultra Draak is ongeveer 20 cm hoog, 55 cm lang en 44 cm breed. Til de draak op aan het handvat om de spanwijdte te vergroten en ermee vandoor te gaan! Laat je fantasie de vrije loop en beleef de avonturen uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie opnieuw, maar dan in jouw eigen speelwereld.

Dus waar wacht je nog op? Haal deze gave set in huis en ga aan de slag met het bestrijden van het kwaad en het herstellen van de rust in Ninjago. Zorg ervoor dat jij de held van Ninjago wordt en dat de duisternis nooit wint. Bestel nu LEGO® NINJAGO® Legacy 70679 De Ultra Draak en schrijf geschiedenis!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 79.95 (25-05-2023) € 79.95 (25-05-2023) € 79.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70503

De Gouden Draak

foto van lego set70607

NINJAGO® achtervolging door de stad

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.