Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spinjitzu Slam - Jay 70682

Met LEGO® NINJAGO® 70682 Spinjitzu Slam - Jay kunnen kinderen zichzelf transformeren tot ninja's en indrukwekkende Spinjitzu-technieken uitvoeren.
Deze set bevat een tornadospinner voor Jay, een spinnerlanceerder en een schietbasis met 3 projectielen.
Ook bevat de set een verzamelobject: de Jay FS minifiguur met 'extra krachtig' hoofdkapelement.
Ideaal om alleen of met vrienden mee te spelen.
De set is ca.
5 cm hoog, 3 cm breed en 8 cm diep.
Combineer met andere sets voor spannende Spinjitzu Slam duels.

Waar is LEGO Spinjitzu Slam - Jay 70682 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
72
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70682
lego insiders punten icoon
75
punten

Met LEGO® NINJAGO® 70682 Spinjitzu Slam - Jay kunnen kinderen zichzelf transformeren tot ninja's en heel eenvoudig de meest indrukwekkende Spinjitzu-technieken uit voeren. Dit razend leuke speelgoed bevat een tornadospinner voor Jay waar een minifiguur in kan en die past op de eenvoudig te bouwen spinnerlanceerder, plus een schietbasis met 3 projectielen met veermechanisme.

Niet alleen is deze speelset perfect om alleen mee te spelen, maar je kunt er ook samen met vrienden mee spelen. De ene jonge ninja kan de lanceerder bedienen terwijl de andere met projectielen op de tornadospinner richt. En er is meer! Deze set bevat ook een verzamelobject: de Jay FS minifiguur met een 'extra krachtig' hoofdkapelement dat nieuw is vanaf juni 2019, voor fantasierijk speelplezier.

Boordevol actie, gemaakt om samen mee te spelen, en ideaal voor eindeloos plezier - dat is waar LEGO® NINJAGO® 70682 Spinjitzu Slam - Jay voor staat. Door de speelset te gebruiken kunnen jongeren en volwassenen zichzelf transformeren tot echte ninja's en de trucjes van hun favoriete personage, Jay, perfectioneren. Maar het gaat nog verder dan dat.

Door creatief te zijn en je eigen uitdagingen te bedenken kun je de strijd aan gaan met vrienden. En het is niet zomaar een speelgoedset. Dit ninjaspinnerspeelgoed is inclusief een verzamelobject: de Jay FS minifiguur met een 'extra krachtig' hoofdkapelement dat nieuw is vanaf juni 2019. Dat maakt deze set extra speciaal en spannend.

De bouwset is een geweldig cadeautje voor verjaardagen, feestdagen en andere speciale gelegenheden. Maak deel uit van de wereld van LEGO® NINJAGO® en transformeer jezelf tot een echte ninja.

Met de tornadospinnerlanceerder en het draaispeelgoed erop bevestigd, is deze set ca. 5 cm hoog, 3 cm breed en 8 cm diep. Combineer met de andere sets uit de 70681 Spinjitzu Slam - Lloyd, 70683 Spinjitzu Slam - Zane en 70684 Spinjitzu Slam - Kai vs. Samoerai LEGO® NINJAGO® bouwsets voor spannende Spinjitzu Slam duels.

Wil je het ninjatornado-effect uit de NINJAGO® tv-serie nabootsen? Dan is deze LEGO® bouwset boordevol actie een absolute must-have. Haal hem nu in huis en creëer je eigen avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (25-05-2023) € 7.95 (25-05-2023) € 7.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71755

Tempel van de Eindeloze Zee

foto van lego set71709

Jay en Lloyd's supersnelle racers

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.