Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spinjitzu Slam - Zane 70683

De LEGO set 70683 is een spannende spinjitzu-speelset waarin kinderen het ninjatornado-effect kunnen nabootsen.
De set bevat een tornadospinner voor Zane, een minifiguur die op een launcher kan worden geplaatst, een trainingsdummy en 2 shuriken.
Kinderen kunnen alleen spelen of vrienden uitdagen voor spannende spinjitzu-duels.
Deze set is inclusief de Zane FS minifiguur met een speciaal krachtig hoofdkapelement.
Combineer de set met andere spinjitzu-speelsets voor nog meer avontuur.
Perfect cadeau voor NINJAGO-fans.

Waar is LEGO Spinjitzu Slam - Zane 70683 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
63
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70683
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij een echte ninja en op zoek naar spannende uitdagingen? Maak dan kennis met het LEGO® NINJAGO® 70683 Spinjitzu Slam - Zane draaispeelgoed! Met deze coole set creëer jij jouw eigen wervelwind en ga je uitdagende ninja-uitdagingen aan.

De set bevat een tornadospinner voor Zane, waar je een minifiguur in kunt plaatsen. Deze past op de eenvoudig te bouwen spinnerlanceerder. Ook krijg je een bouwbare trainingsdummy die als doel kan dienen en 2 shuriken die je kunt wegschieten met de lanceerder.

Ga alleen de uitdaging aan of daag je vrienden uit voor spannende Spinjitzu Slam wedstrijden! Deze LEGO NINJAGO spinnerspeelgoedset is inclusief een verzamelobject: de Zane FS minifiguur met een 'extra krachtig' hoofdkapelement dat nieuw is vanaf juni 2019. Dit zorgt voor nog meer creatief speelplezier.

De Zane FS minifiguur heeft een cape die borduurt van kracht en zal je helpen om elk duel te winnen. Laat je fantasie de vrije loop en verzin je eigen uitdagingen. Plaats de minifiguur in zijn tornadospinner, bevestig deze op de lanceerder en laat met een klap op de lanceerder de minifiguur al draaiend richting het doel schieten. Bevestig een shuriken aan de lanceerder en laat deze met een klap op het doel spinnen.

Kortom, met dit LEGO® NINJAGO® spinnerspeelgoed boots je het ninjatornado-effect na dat te zien is in de NINJAGO tv-serie en beleef je grote avonturen. Combineer de set met de 70681 Spinjitzu Slam - Lloyd, 70682 Spinjitzu Slam - Jay en 70684 Spinjitzu Slam - Kai vs. Samoerai LEGO® NINJAGO® draaispeelgoed om nog spannendere Spinjitzu Slam duels te kunnen uitvoeren.

De tornadospinnerlanceerder met het tornadodraaispeelgoed erop is ca. 5 cm hoog, 3 cm breed en 8 cm diep. Met deze set heb jij alles in huis om stoere ninja-avonturen te beleven en deze LEGO® set is een geweldig cadeau voor verjaardagen of feestdagen voor NINJAGO® fans!

Aarzel niet langer en word een echte ninja met de LEGO® NINJAGO® 70683 Spinjitzu Slam - Zane!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (25-05-2023) € 7.95 (25-05-2023) € 7.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71737

X-1 Ninja Charger

foto van lego set70599

Cole's draak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.