Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spinjitzu Slam - Kai vs. Samoerai 70684

De LEGO set 70684 Spinjitzu Slam - Kai vs.
Samoerai is perfect speelgoed voor fans van de NINJAGO tv-serie.
Inclusief Kai FS en Sneeuwstorm Samoerai minifiguren, tornadospinners met lanceerders en een bouwbare sokkel.
De set is geschikt voor rollenspelgevechten en kan gecombineerd worden met andere spinnerspeelgoed.
Een geweldig cadeau voor NINJAGO fans.
Bestel nu je eigen set en ervaar de legendarische spinactie!

Waar is LEGO Spinjitzu Slam - Kai vs. Samoerai 70684 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 15.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
164
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70684
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij een fan van de NINJAGO tv-serie en houd je van actie speelgoed? Dan is LEGO® NINJAGO® 70684 Spinjitzu Slam - Kai vs. Samoerai de perfecte speelgoedbouwset voor jou! Met deze set kun je elementgevechten houden tussen Kai FS en Sneeuwstorm Samoerai met supersnelle spinactie.

In deze set vind je tornadospinners voor Kai FS en Sneeuwstorm Samoerai waar een minifiguur in kan en die elk passen op een eigen, eenvoudig te bouwen spinnerlanceerder. Daarnaast vind je in de set ook een bouwbare sokkel met daarop de Rol van Verboden Spinjitzu, die als doelwit dient voor rollenspelgevechten.

De speelset is inclusief de eeuwige vlam- en vuurbal-elementen van Kai FS en de ijskristal- en ijsschild-elementen van Sneeuwstorm Samoerai, die ook kunnen worden afgeschoten met de lanceerders. Zo kun jij het ninjatornado-effect na bootsen dat te zien is in de NINJAGO tv-serie en je eigen Spinjitzu Slam wedstrijdjes met vrienden organiseren.

Deze set is niet alleen leuk om alleen mee te spelen, maar ook om samen met vrienden te spelen. Daarnaast is het ook een geweldig cadeautje voor kinderen die zo hun eigen Spinjitzu Slam uitdagingen kunnen verzinnen en het kunnen opnemen tegen hun vrienden. Laat je creativiteit de vrije loop en stap in de spannende wereld van NINJAGO met deze unieke LEGO set.

Naast de actie speelgoed bevat de set ook twee minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Kai FS (met een 'extra krachtig' hoofdkapelement) en Sneeuwstorm Samoerai. De tornadospinnerlanceerders met het draaispeelgoed erop bevestigd zijn elk ongeveer 5 cm hoog, 3 cm breed en 8 cm diep. En de sokkel is ongeveer 9 cm hoog.

Combineer deze set met het 70681 Spinjitzu Slam - Lloyd, 70682 Spinjitzu Slam - Jay en 70683 Spinjitzu Slam - Zane LEGO® NINJAGO® spinnerspeelgoed en maak het nog spannender met je vrienden.

Kortom, deze LEGO set is een geweldig cadeautje voor verjaardagen of feestdagen voor NINJAGO® fans. Bestel nu je eigen LEGO® NINJAGO® 70684 Spinjitzu Slam - Kai vs. Samoerai en ervaar de legendarische spinactie van NINJAGO zelf!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 15.95 (25-05-2023) € 15.95 (25-05-2023) € 15.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71753

Vuurdraak aanval

foto van lego set70621

Vermillion aanval

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.