Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spinjitzu Burst - Cole 70685

De LEGO set 70685 Spinjitzu Burst - Cole stelt kinderen in staat om hun fantasie de vrije loop te laten en een echte Spinjitzumeester te worden.
Met deze interactieve bouwset kunnen kinderen spannende avonturen beleven en samen met hun vrienden de mooiste scenes creëren.
De set bevat een Spinjitzu spinner, een lanceerplatform en een LEGO minifiguur van ninja Cole.
Het is een ideaal cadeau voor kinderen vanaf zeven jaar en biedt urenlang speelplezier.
Bestel nu en verover de wereld van NINJAGO!

Waar is LEGO Spinjitzu Burst - Cole 70685 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
48
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70685
lego insiders punten icoon
75
punten

Verover de wereld van NINJAGO en word een echte Spinjitzumeester met de LEGO set 70685 Spinjitzu Burst - Cole! Wees creatief en beleef spannende avonturen met deze NINJAGO Spinjitzu bouwset. Je kunt de set alleen spelen of samen met je vrienden om de mooiste scenes te creëren.

Speel met jouw eigen kleine ninja en dompel jezelf onder in een wereld vol sensatie en actie met deze leuke interactieve LEGO Spinjitzu set. Plaats minifiguur Cole in de NINJAGO Spinjitzu spinner en schiet hem de lucht in met behulp van zwaarden. Kinderen vol fantasie en energie zullen genieten van dit speelgoed en beleven de leukste avonturen!

Met NINJAGO sets leren kinderen rollenspellen en trainen ze samen met een team ninja's om het kwaad te bestrijden. Het ninjaspeelgoed bestaat onder andere uit auto's, draken en figuren die ze zelf kunnen bouwen. Al spelend worden kinderen betoverd en ontdekken ze een wereld vol fantasie en actie!

De NINJAGO® Spinjitzu Burst - Cole (70685) accessoireset bevat een Spinjitzu spinner, een lanceerplatform en een LEGO minifiguur van ninja Cole om urenlang creatief plezier te beleven. Kinderen vanaf zeven jaar worden uitgedaagd door de 48-delige set en worden gestimuleerd in hun fantaseren. Het is een ideaal verjaardagscadeau of LEGO® cadeautje voor elke gelegenheid.

Jouw kleine Spinjitzumeester heeft geen batterijen nodig om Cole Burst al draaiend de lucht in te schieten. Direct na het bouwen kunnen de NINJAGO® avonturen beginnen en is de set klaar voor intensief speelplezier.

De LEGO® NINJAGO® Spinjitzu bouwset is ideaal voor kinderen en bevat eenvoudige instructies om snel te kunnen starten met het creëren van wervelende avonturen. In combinatie met andere LEGO® NINJAGO® speelsets en bouwbare figuren ontdekken kinderen een spannende fantasiewereld vol actie waarin ze zelf verhalen kunnen bedenken met hun ninjahelden. Samen oefenen ze de kunst van Spinjitzu om hun doelen te bereiken.

Al sinds 1958 voldoen de LEGO stenen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent en compatibel zijn en steeds weer eenvoudig uit elkaar te halen zijn. Alle LEGO stenen worden constant getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen, waardoor zorgeloos speelplezier altijd gegarandeerd is!

Stop de LEGO set 70685 Spinjitzu Burst - Cole in je tas en neem 'm gemakkelijk mee onderweg. De Spinjitzu spinner van NINJAGO zwaarden en het lanceerplatform zijn samen ca. 7 cm hoog, 10 cm lang en 7 cm breed. Haal de set uit je tas en dompel jezelf op elk moment van de dag onder in de spannende wereld van NINJAGO!

Kortom, met de LEGOpset 70685 Spinjitzu Burst - Cole geef je kinderen de mogelijkheid om hun fantasie de vrije loop te laten. Word een echte Spinjitzumeester en train samen met jouw team van ninja's om het kwaad te bestrijden. Bestel nu en verover de wereld van NINJAGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71741

NINJAGO® stadstuinen

foto van lego set71806

Cole's elementaire aardemecha

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.