Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spinjitzu Burst - Kai 70686

De LEGO set 70686 is de Spinjitzu Burst - Kai bouwset waar kinderen Kai Burst kunnen helpen een Spinjitzumeester te worden.
Met een Spinjitzu spinner en een figuur van Kai kunnen kinderen actiescènes naspelen en avonturen bedenken in de NINJAGO wereld.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Spinjitzu Burst - Kai 70686 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 28.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
48
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
70686
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap in de wereld van de ninjastrijders met de LEGO® Spinjitzu Burst - Kai (70686) set! Deze fantastische bouwset biedt kinderen urenlang creatief speelplezier terwijl ze Kai Burst helpen een echte Spinjitzumeester te worden. Met de Spinjitzu spinner en de figuur van Kai kunnen kinderen geweldige actiescènes naspelen en hun eigen avonturen bedenken in de spannende NINJAGO® wereld.

Deze interactieve en leuke Spinjitzumeester set is perfect voor kleine ninja's en fantasierijke kinderen die wel van een uitdaging houden. Plaats Kai Burst in de Spinjitzu spinner, sla op de knop en hij wordt de lucht in geschoten! Met dit coole speelgoed kunnen kinderen hun eigen ninja-avonturen beleven en hun Spinjitzu-vaardigheden verbeteren.

De LEGO® ninjaspeelsets bieden kinderen de mogelijkheid om een spannende fantasiewereld te ontdekken waarin ze samen met hun favoriete ninja's het kwaad kunnen bestrijden. Het assortiment ninjaspeelgoed is eindeloos: auto's, vliegtuigen, draken, figuren die ze zelf kunnen bouwen en nog veel meer. Kinderen zullen dol zijn op het speelgoed en zich wanen in de NINJAGO® wereld.

Deze LEGO® NINJAGO Spinjitzu set is een geweldig rollenspelspeelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar en biedt een boeiende bouwuitdaging. Met de 48-delige set kunnen kinderen Kai Burst op een uitdagende manier onder de knie krijgen en hun fantasie de vrije loop laten. Het is een ideaal verjaardagscadeau of LEGO® cadeautje voor elke gelegenheid.

NINJAGO® accessoireset met een Spinjitzu spinner en een figuur van Kai om ninja-actiescènes na te spelen. Speelse kinderen met een grote fantasie zullen deze innovatieve LEGO® NINJAGO Spinjitzu bouwset zeker leuk vinden. Dit NINJAGO® accessoirepakket bevat een Spinjitzu spinner van NINJAGO zwaarden, een lanceerplatform en een LEGO® minifiguur van ninja Kai. Met dit geweldige speelgoed beleven kinderen urenlang speelplezier waarbij ze NINJAGO Kai trainen om een echte Spinjitzumeester te worden.

Deze LEGO® Spinjitzu verzamelset is nieuw vanaf juni 2020. Kinderen kunnen hun figuur van Kai Burst in de Spinjitzu spinner plaatsen en hem vervolgens al draaiend de lucht in schieten voor urenlang NINJAGO® plezier. Dit NINJAGO® accessoirepakket om mee te spelen is perfect voor ninja-avonturen thuis of waar dan ook. De Spinjitzu spinner van NINJAGO zwaarden en het lanceerplatform zijn samen ca. 7 cm hoog, 10 cm lang en 7 cm breed.

Deze LEGO® NINJAGO® Spinjitzu bouwset is ideaal voor kinderen die willen spelen en bouwen. De set bevat eenvoudig te volgen instructies, zodat kinderen het ninjaspeelgoed snel af hebben en klaar zijn voor NINJAGO Spinjitzu avonturen met Kai. Met de LEGO® NINJAGO® speelsets en bouwbare figuren ontdekken kinderen een boeiende fantasiewereld vol actie waarin ze zelf verhalen kunnen bedenken met hun ninjahelden, die de kunst van Spinjitzu onder de knie proberen te krijgen.

Alle LEGO® stenen voldoen al meer dan 60 jaar aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent en compatibel zijn en iedere keer opnieuw eenvoudig uit elkaar te halen zijn – zowel op aarde als in NINJAGO® City. Alle LEGO® stenen worden constant getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken tijdens het spelen.

Laat je inspireren door de NINJAGO® wereld met deze geweldige LEGO® Spinjitzu Burst - Kai (70686) set! Alleen de fantasie van jouw eigen kleine ninja is nodig om Kai Burst te lanceren en een meester te worden van Spinjitzu. Bestel deze fantastische LEGO® set vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 17.95 (05-08-2022) € 34.99 (30-07-2022) € 30.43

Ook aanbevolen:

foto van lego set70747

Rotsblokblaster

foto van lego set71777

Kai’s drakenkracht Spinjitzu Flip

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.