Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spinjitzu Burst - Lloyd 70687

De LEGO set 70687 is de Spinjitzu Burst - Lloyd set van LEGO NINJAGO.
Met deze set kunnen kinderen en volwassenen spannende avonturen beleven en hun eigen ninja moves laten zien.
De set bestaat uit een Spinjitzu spinner en een LEGO figuur van ninja Lloyd.
Bestel deze set nu en ontdek de eindeloze speelmogelijkheden!

Waar is LEGO Spinjitzu Burst - Lloyd 70687 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 34.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
48
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
70687
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij een stoere ninja die van bouwen en rollenspellen houdt? Dan is de Spinjitzu Burst - Lloyd set (70687) van LEGO® NINJAGO® de ideale set voor jou! Ontdek een nieuwe wereld vol LEGO avonturen en word een echte Spinjitzumeester!

Met deze innovatieve ninjaspeelgoedset kun je spannende scènes uit de NINJAGO serie naspelen en NINJAGO® Lloyd trainen tot een echte ninja. De set biedt eindeloze mogelijkheden en garandeert urenlang speelplezier voor zowel kinderen als volwassenen.

Deze set is voorzien van een Spinjitzu spinner en LEGO figuur van ninja Lloyd, waarmee je de meest indrukwekkende actiescenes kunt naspelen. Plaats de figuur op het ronddraaiende speelgoed met zwaarden, sla op de knop op het lanceerplatform en schiet Lloyd de lucht in!

De ultieme LEGO Ninjago Spinjitzu bouwset bestaat uit verschillende speelsets, waaronder ninjawapens, vliegtuigen, draken en bouwbare figuren. De spannende wereld van LEGO NINJAGO biedt oneindig veel speelmogelijkheden. Betreed een volledig nieuwe wereld en kruip in de huid van je favoriete ninja's die het opnemen tegen de meest kwaadaardige tegenstanders.

Deze LEGO NINJAGO sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en brengen de fantasie tot leven. Met dit leuke ninjaspeelgoed bied je kinderen niet alleen een boeiende bouwuitdaging, maar ook een geweldige speelervaring. De figuur en het speelgoed stimuleren creatief spel en helpen kinderen om hun eigen verhalen te bedenken.

Met de LEGO spinjitzu verzamelset ben jij helemaal klaar voor urenlang speelplezier. Het speelgoed met ronddraaiende zwaarden is ca. 7 cm hoog, 10 cm lang en 7 cm breed. Bovendien heb je geen batterijen nodig voor dit leuke speelgoed en de bouwbare figuur. Alleen de fantasie van jouw eigen kleine ninja is voldoende om de meest indrukwekkende avonturen te beleven.

Deze LEGO NINJAGO Spinjitzu bouwset is de perfecte set om thuis mee te spelen - of waar dan ook waar ninja-avonturen kinderen ook heen leiden. De set is eenvoudig te volgen en bevat instructies, zodat kinderen het ninjaspeelgoed snel in elkaar kunnen zetten en klaar zijn voor NINJAGO Spinjitzu avonturen.

Alle LEGO stenen voldoen aan de hoogste industrienormen en zijn consistent en compatibel, waardoor ze iedere keer opnieuw eenvoudig uit elkaar te halen zijn. Daarnaast worden alle LEGO stenen constant getest en voldoen ze aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Met LEGO figuren en bouwsets beleef je altijd zorgeloos speelplezier.

Kies voor de Spinjitzu Burst - Lloyd set (70687) en beleef de ultieme NINJAGO avonturen! Maak je ninja uitrusting compleet met de LEGO® NINJAGO® Spinjitzu bouwset en verbaas je vrienden en familie met jouw ninja moves. Bestel de set nu en start met alle creatieve speelmogelijkheden die deze set biedt.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.95 (25-05-2023) € 35.00 (07-12-2023) € 26.16

Ook aanbevolen:

foto van lego set71721

Skull Sorcerer's Draak

foto van lego set70740

Airjitzu Jay Flyer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.