Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zweefjager 70720

Maak kennis met LEGO set 70720 Zweefjager, inclusief de minifiguren Cole en Nindroid.
Bouw de Zweefjager met grijpklauwen, verstelbare stekelgordel en zaagblad.
Vuur de raketten af en gebruik Cole's exclusieve Techno-Blade.
De compacte set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en stimuleert creativiteit en verbeeldingskracht.
Bestel vandaag nog en beleef jouw eigen avonturen!

Waar is LEGO Zweefjager 70720 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
79
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70720
lego insiders punten icoon
0
punten

Maak kennis met de onverschrokken Cole en de ongelooflijke Nindroid met deze fantastische LEGO set 70720 Zweefjager! Of je nu een jongere of een volwassene bent, deze set zal zeker je hart snel doen kloppen.

Met deze set heb je alles om de Zweefjager van Cole te bouwen, inclusief de twee minifiguren. Cole en Nindroid komen met wapens, zoals het exclusieve doorschijnende Techno-Blade voor Cole en de twee aanvalszwaarden voor Nindroid. Maar dat is nog maar het begin!

De Zweefjager heeft een Nindroid cockpit met grijpklauwen, verstelbare stekelgordel en hi-tech dashboard. Bovendien heeft hij een zaagblad vooraan, 2 laserraketten, doorschijnende straalmotor, dubbele jetmotoren en zaagbladmotieven. Je kunt de raketten van de Zweefjager afvuren en hem vooruitschieten, terwijl het grote zaagblad draait!

Maar dat is nog niet alles, want je moet ook de aanvallen van Nindroid afslaan. Gelukkig heeft Cole zijn Techno-Blade om te gebruiken en effectief mee te slaan. Je zult urenlang plezier beleven aan het spelen met deze set en je eigen avonturen bedenken om te beleven.

De Zweefjager is compact en meet slechts 4 centimeter hoog, 13 centimeter lang en 7 centimeter breed. Hij past gemakkelijk in je tas, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Bouw, speel en beleef oneindig veel plezier met deze spannende LEGO set.

Dus waar wacht je nog op? Krijg nu jouw eigen Zweefjager set en beleef de avonturen zoals jij ze wilt. Het is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder en zal zeker hun creativiteit en verbeeldingskracht stimuleren. LEGO's Zweefjager is meer dan alleen een speelgoed - het is een nieuwe wereld van avontuur en creativiteit! Bestel vandaag nog jouw set en maak jouw droom werkelijkheid.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71757

Lloyd's ninjamecha

foto van lego set70640

S.O.G. hoofdkwartier

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.