Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kai-jachtvlieger 70721

Met LEGO set 70721 Kai-jachtvlieger kun je de Nindroids stoppen en New Ninjago City redden.
De set bevat Kai, Generaal Cryptor en de krachtige Kai-jachtvlieger met verstelbare vleugels en gouden raketten.
Bestel vandaag nog en beleef een epische strijd tussen Kai en Generaal Cryptor!

Waar is LEGO Kai-jachtvlieger 70721 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
196
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70721
lego insiders punten icoon
0
punten

De Nindroids staan weer voor onze deur, maar maak je geen zorgen! Kai is klaar om de aanval te leiden met de formidabele Kai-jachtvlieger. Deze fantastische LEGO set bevat alles wat je nodig hebt om de Nindroids te stoppen en New Ninjago City te redden.

Eerst hebben we Kai, onze favoriete vuurninja. Hij is uitgerust met zijn vertrouwde zwaarden en een exclusief Techno-Blade, gemaakt van doorschijnend rood materiaal. Het is de sleutel tot de overwinning! Tegenover hem hebben we Generaal Cryptor, de leider van de Nindroids, met zijn speciale pantser en zijn bijpassende wapens. Wie zal de overhand krijgen?

Maar laten we eens naar het echte speelgoed gaan kijken. De Kai-jachtvlieger is een machtig bouwwerk, met twee krachtige jetmotoren die door de lucht suizen. Kijk hoe het licht reflecteert op de twee gouden raketten. Zodra je klaar bent om aan te vallen, druk je op de knop en schiet je ze recht op je vijand af!

En dat is nog maar het begin. Wat de Kai-jachtvlieger echt uniek maakt, zijn de verstelbare vleugels. Wanneer je in gevaar bent, kun je de vleugels kantelen en jezelf uit de voeten maken. Het is de perfecte manier om te ontsnappen aan een Nindroid aanval.

Tot slot, als je hebt gewonnen en Generaal Cryptor hebt verslagen, kun je het Techno-Blade veroveren en New Ninjago City redden van de ondergang. Met afmetingen van 12 cm hoog, 26 cm lang en 34 cm breed is de Kai-jachtvlieger indrukwekkend en klaar voor de strijd.

Dus waar wacht je nog op? Breng actie en avontuur in huis met LEGO set 70721 Kai-jachtvlieger. Of je nu een jongere fan bent van ninjas en actie, of een volwassene die op zoek is naar een uitdagend en meeslepend bouwproject, deze set zal je niet teleurstellen. Bestel vandaag nog en zet je schrap voor een epische strijd tussen Kai en Generaal Cryptor. De toekomst van Ninjago City ligt in jouw handen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70746

Condrai helikopteraanval

foto van lego set71717

Reis naar de kerkers van Skull

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.