Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO OverBorg aanval 70722

Met LEGO set 70722 OverBorg aanval kunnen kinderen de strijd aangaan met bekende schurken uit de Ninjago-reeks.
De set bevat 2 minifiguren, terreinbike en mechanische stoel met wapens en accessoires.
Met gedetailleerd ontwerp en meer dan 200 stenen is dit de perfecte aanvulling op elke Ninjago-collectie.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Bestel nu en beleef ultieme Ninjago-avonturen!

Waar is LEGO OverBorg aanval 70722 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
207
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70722
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom in de wereld van Ninjago waar actie en avontuur altijd om de hoek liggen. En met onze nieuwste set, LEGO 70722 OverBorg aanval, kun je de strijd aangaan met de meest beruchte schurken uit de serie.

De set bevat 2 minifiguren, de beroemde OverBorg en Lloyd, beide uitgerust met wapens en accessoires om de ultieme strijd aan te gaan. Met de mechanische terreinbike kun je het terrein onveilig maken en met behulp van de mechanische stoel met armen en kettingzaag en zwaard kan geen enkele vijand je verslaan.

Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook nog de Groene Ninja motor met gouden zwaarden en gouden pantser om de kansen in je voordeel te keren. En als klap op de vuurpijl bevat de set ook OverBorg's unieke tech helm, om zelfs nog sneller en slimmer te zijn dan de vijand.

De terreinbike zelf is ontworpen met veel oog voor detail en heeft 2 cirkelvormige vlijmschilden vooraan om de weg vrij te maken en twee lasers en dubbele uitlaat voor extra snelheid en kracht. Met een lengte van 15cm en een hoogte van 10cm is het de perfecte maat voor urenlang speelplezier.

En als klap op de vuurpijl kun je de mechanische stoel van OverBorg bevestigen aan de tankbike voor nog meer speelplezier. Spring over de tankbike van OverBorg met de Groene Ninja springschans en versla de vijand om de wereld van Ninjago te redden.

De LEGO 70722 OverBorg aanval set is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar en is de perfecte aanvulling op elke LEGO Ninjago-collectie. De set bevat meer dan 200 stenen en is gemakkelijk te bouwen met behulp van de bijgevoegde instructies.

Bestel nu je LEGO 70722 OverBorg aanval set en begin aan de ultieme Ninjago-avonturen en wees de held die de wereld van Ninjago nodig heeft!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70633

Kai - Spinjitzumeester

foto van lego set71817

Lloyds elementenkrachtmecha

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.