Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Thunder Raider 70723

Met de LEGO set 70723 kun je de spannende wereld van Ninjago tot leven brengen.
De set bevat de Thunder Raider, een krachtig voertuig met verborgen raketten en grote wielen, evenals de aardmech van Cole.
Verzamel alle sets uit de serie en creëer je eigen Ninjago-wereld.
Deze set, geschikt voor zowel volwassenen als kinderen, is een absolute must-have voor alle LEGO en Ninjago fans.
Bestel nu en beleef avonturen die je niet snel zult vergeten!

Waar is LEGO Thunder Raider 70723 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
334
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70723
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom in de wondere wereld van LEGO Ninjago! Waar ninja's en Nindroids elkaar te lijf gaan met de meest indrukwekkende voertuigen en wapens. En wat dacht je van de unieke minifiguren Cole, Jay en de gevaarlijke Nindroid?

Deze spannende set bevat de Thunder Raider, een krachtig voertuig met een stoere cockpit, verborgen raketten en grote off-road wielen. Maar dat is nog niet alles, want de Thunder Raider heeft ook rupsbanden vooraan, een bevestigingshub voor de aardmech en gouden ninjazwaarden met een bliksemmotief. Veranderen naar de aanvalmodus en schiet de verborgen raketten af! Op de rug van de Thunder Raider kan de aardmech van Cole een salto maken, wat een spectaculair gezicht is.

De aardmech zelf is ook een pareltje. Hij heeft gouden zwaardblasters, een cockpit, pantser en beweegbare elementen. Deze aardmech wordt bestuurd door Cole en is perfect voor een rechtstreekse confrontatie tegen de Nindroid. Gebruik het exclusieve, doorschijnend gele Techno-Blade van Jay en het dubbel laserkanon van de Nindroid als extra wapens.

Deze set is perfect voor het naspelen van de actiescènes uit Ninjago, maar ook voor het creëren van je eigen avonturen. Verzamel alle sets uit de serie en bouw je eigen Ninjago-wereld. Deze set is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. LEGO stimuleert de creativiteit en de fijne motoriek en brengt daarom vele voordelen met zich mee voor jong en oud.

Met zijn hoogte van 18 cm, lengte van 19 cm en breedte van 13 cm is de Thunder Raider een indrukwekkend voertuig dat niet mag ontbreken in jouw LEGO Ninjago-collectie. Ook de aardmech is een echte eyecatcher met een hoogte van 12 cm, lengte van 11 cm en breedte van 16 cm.

Kortom, deze set is een absolute must-have voor alle fans van LEGO en Ninjago. Met de Thunder Raider en aardmech wordt elk gevecht een avontuur om nooit meer te vergeten. Bestel nu en ontdek de wereld van Ninjago!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71700

Jungle aanvalsvoertuig

foto van lego set70661

Spinjitzu Zane

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.