Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ninjakopter 70724

Beleef de ultieme strijd met LEGO set 70724 Ninjakopter.
Versla de Nindroids en red de wereld met deze geavanceerde helikopter.
Inclusief 4 minifiguren, de Ninjakopter met vele indrukwekkende functies en een bijpassende Nindroid straaljager.
Met de valk van Zane en realistische details is deze set perfect voor jongeren en volwassenen.
Bestel nu en beleef de actie!

Waar is LEGO Ninjakopter 70724 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
516
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70724
lego insiders punten icoon
0
punten

Maak je klaar voor de ultieme strijd met LEGO set 70724 Ninjakopter! Deze set bevat alles wat je nodig hebt om de Nindroids te verslaan en de wereld te redden.

Inclusief 4 coole minifiguren met wapens - Zane, Pixal en 2 Nindroids - wordt de actie vanaf het begin geïntensiveerd. Maar wat echt indrukwekkend is, is de Ninjakopter zelf! Met een hi-tech cockpit, draaiende propellers voor het opstijgen en vliegen, roterende jetmotoren achteraan, luchtinlaatmotoren, beweegbare landingsflappen, raketten en lasergeweren aan de voorkant, draaiende en schietende kanonnen, een gevangeniscel en gouden elementen en raketten bovenaan, is dit de meest geavanceerde en machtige helikopter ooit!

Maar dat is nog niet alles. De Nindroid straaljager is ook inbegrepen, met een verstelbare cockpit, draaiende vlijmschilden en een afneembare glider. Het is de perfecte aanvulling op de Ninjakopter en helpt bij het verslaan van de Nindroids.

En als je denkt dat het niet beter kan worden, is er de valk van Zane - een compleet nieuw en exclusief minifiguur voor deze set. Draai aan de propellers om de lucht in te vliegen, vuur de raketten af en draai aan de schietende kanonnen om de Nindroids te verslaan en vang ze op in de gevangeniscel!

Met de technologisch geavanceerde Ninjakopter ben je verzekerd van de overwinning tegen de krachten van het kwaad. En het beste van alles - deze set is perfect voor jongeren en volwassenen! Met realistische details en verbluffende functies, is het een must-have voor elke LEGO fan.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu LEGO set 70724 Ninjakopter en beleef de actie en drama van deze geweldige LEGO set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70750

Ninja DB X

foto van lego set71797

Destiny's Bounty – race tegen de klok

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.