Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Nindroid Mecha-draak 70725

Maak kennis met de Nindroid Mecha-draak, de ultieme strijder in Ninjago! Met zijn indrukwekkende functies en vijf bijzondere minifiguren ben jij klaar voor elk gevecht tegen het kwaad.
De set bevat ook Nya's auto met coole details en de draak heeft zelfs een verborgen gevangeniscel.
Word een echte Ninja-strijder en beleef spannende avonturen in Ninjago!

Waar is LEGO Nindroid Mecha-draak 70725 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 74.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
691
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70725
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij klaar voor een episch avontuur in de wereld van Ninjago? Maak dan kennis met de Nindroid Mecha-draak, dé ultieme strijder in het gevecht tegen het kwaad! Deze legendarische draak is 17 cm hoog, 51 cm lang en 45 cm breed. Met zijn slaande staart, raketlanceerder, draaiende vleugelschilden en verstelbare mechanische mond is hij klaar voor elke uitdaging.

En dat is nog niet alles, want deze set bevat ook vijf bijzondere minifiguren met wapens: Sensei Garmadon, Lloyd, Evil Wu, General Cryptor en een Nindroid. Elk van hen heeft zijn eigen unieke krachten en vaardigheden om de strijd aan te gaan met het kwaad. Met het gouden zwaard, Sensei Garmadons staf, Evil Wu's staf en de Nindroid strijdzagen ben jij klaar voor een gevecht waarin alles mogelijk is.

Maar er is meer! De set bevat ook Nya's auto, met een draaiende harpoenraket, 2 laserkanonnen en 2 verborgen raketten. De cockpit kan open en is voorzien van een Samurai X-vlag en een Ninja schild met veel detail. Zo kun jij in stijl ten strijde trekken tegen het kwaad!

De Nindroid Mecha-draak heeft niet alleen de kracht om vijanden te verslaan, maar ook om ze gevangen te nemen. De draak heeft namelijk een verborgen/verwijderbare gevangeniscel, waarin jij je vijanden kunt opsluiten. En laten we vooral niet vergeten hoe gaaf het wel niet is om het kanon te bedienen met je duimen en de grote vlijmschilden op de vleugels te laten draaien. Hierdoor wordt de strijd nog intenser en spannender!

Met de Nindroid Mecha-draak begeef jij je in een wereld vol gevaar en avonturen, waarbij niets onmogelijk is. Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van Ninjago en word een echte Ninja-strijder!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 74.95 (25-05-2023) € 74.95 (25-05-2023) € 74.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71742

Overlord Draak

foto van lego set71733

Epische Strijd set - Cole tegen Spookstrijder

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.