Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jay Walker One 70731

Betreed de stoere wereld van Lego Ninjago met de Jay Walker One en beleef spannende avonturen terwijl je de spookachtige poort bestormt.
Vecht tegen de duistere Spookninja en verover de gevangenis.
Deze set bevat 4 minifiguren en verschillende wapens en accessoires.
De Jay Walker One heeft een bliksemkanon en de poort heeft een schietsysteem.
Laat je fantasie de vrije loop en verzamel alle Lego Ninjago sets voor eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Jay Walker One 70731 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
386
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70731
lego insiders punten icoon
337
punten

Stap in de stoere wereld van Lego Ninjago en maak je klaar om de spookachtige poort te bestormen met de Jay Walker One en het geweldige Aero-zwaard! Met deze supercoole set beleef je spannende avonturen en ga je de strijd aan met de duistere Spookninja.

Met de Jay Walker One scheur je zo naar de poort toe en laat je het bliksemkanon naar buiten klappen. Zo kan je de gevangenisdeur van de Spookstrijders openbreken! Vang de spookschijven die vanaf de poort op je worden afgevuurd en schiet ze terug in de richting van Zwaardmeester Bansha en zijn Spookstrijders. Zorg ervoor dat de spoken in de gevangenis terechtkomen en maak de Skreemer onschadelijk die probeert Jay in een spook te veranderen. Zo wordt het zwaardvechten nog spannender en leuker!

Deze set bevat vier geweldige minifiguren met wapen-elementen en een accessoire-element: Jay, Zwaardmeester Bansha, Spookstrijder Ghurka en Spookstrijder Wail. De Jay Walker One is uitgerust met grote wielen, een uitklapbaar, schijven schietend bliksemkanon, spookachtige groene schijven, munitieopslag en een spookgevangenis met een deur die open kan. De Spookpoort is inclusief een spookschijvenschieter, schijvenopslag en een afkoppelbaar Aero-zwaard. Met de Skreemer kan je spannendere spookgevechten houden en tegenstanders veranderen in spoken. De set bevat ook Bansha’s dubbelzijdige zwaard, Ghurkha’s kruisboog met pijlen en Wail’s Spookninja Kamas, Ghurka’s pijlkoker-element en transparante spook-benen en spook-harnassen voor Ghurka en Wail.

Laat het kanon uit de Jay Walker One naar buiten klappen en open het vuur op de spookgevangenis en neem Bansha en de Spookstrijders onder vuur met de schijven. Ontwijk de spookschijven die vanaf de poort op je worden afgevuurd en grijp het Aero-zwaard om de Spookninja buiten gevecht te stellen. Speel je lievelingsscènes na uit de NINJAGO™: Masters of Spinjitzu tv-show en ga de uitdaging aan!

De Jay Walker One is 13cm hoog, 25cm lang en 13cm breed en de behekste poort is 10cm hoog, 13cm breed en 3cm diep. Met deze set kan je jouw fantasie op de vrije loop laten gaan. Verzamel alle sets uit Lego Ninjago en beleef eindeloze avonturen met de vechtende ninja’s. Met deze set heb jij alles in huis om de meest epische gevechten na te spelen en zelf te bedenken. Ga snel aan de slag en begin jouw Lego Ninjago avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71717

Reis naar de kerkers van Skull

foto van lego set5007486

Futuristische Lloyd rugzak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.