Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De draak van Meester Wu 70734

Verdedig het Aero-zwaard tegen de Geest-Ninja's met de draak van Meester Wu in Lego set 70734.
De set bevat vijf minifiguren en verschillende wapens.
Daarnaast heeft de draak beweegbare onderdelen en is er een theeplantage inbegrepen.
Speel scènes na uit de NINJAGO™: Masters of Spinjitzu tv-serie en beleef eindeloos avontuur.
Bestel de set vandaag nog!

Waar is LEGO De draak van Meester Wu 70734 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
575
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70734
lego insiders punten icoon
375
punten

Maak je klaar om het Aero-zwaard te verdedigen met de onverslaanbare draak van Meester Wu! Boogschietmeester Soul Archer en zijn Geestenleger zijn op de loer om het zwaard te stelen en hun duistere plannen uit te voeren. Maar dat laat jij niet gebeuren! Ontwijk de Geesten die schijven afvuren vanuit hun behekste riksja en schiet terug met de raketten van je theeplantage.

Maar pas op voor de Skreemer, die gewapend is met een fles zwaar gif en probeert om Cole in een geest te veranderen. Gebruik al je Ninja vaardigheden om het zwaard veilig te houden en de kwade plannen van de Geest-Ninja's te dwarsbomen.

De set wordt geleverd met vijf minifiguren: Meester Wu, Cole, Boogschietmeester Soul Archer, Geeststrijder Pitch en Geest-Ninja Hackler. Elke minifiguur heeft verschillende wapens en accessoires om je nog sterker te maken in de strijd.

De draak van Meester Wu is de ultieme beschermer. Met een beweegbare kop en kaken, verstelbare vleugels, poten en staart en een afneembaar zadel, kun je allerlei vervaarlijke standen inzetten. Bovendien komt de set met een theepot met vlamelement, tafel, kop en goudkleurige elementen om je draak van nog meer vuurkracht te voorzien.

Meester Wu's theeplantage is ook zeer handig tijdens de strijd. Met het Aero-zwaard op een voetstuk, Ninja vaandels, Ninja zwaarddecoraties, 2 lantaarn-elementen en een computer element met 2 raketten, kun je de Geest-Ninja's op afstand houden. En pas op voor de behekste riksja met verborgen Geest-schijvenschieter, ruimte voor extra schijven, Geest-kristal en beker-elementen.

De set bevat ook een Skreemer die aan een minifiguur kan worden vastgemaakt, een fles Geestgif en Sensei Wu's hond met kruisboog. Elk element draagt bij aan de ultieme slag om het Aero-zwaard.

Met accessoire-elementen zoals Cole's Deepstone harnas, Hackler's schild (met geest-opdruk) en Pitch's riek en wapen-elementen zoals Sensei Wu's Deepstone staf, Soul Archer's pijl-en-boog en dolk, Hackler's Geestbijl en Geest-katana en Pitch's mes ben je klaar om elke vijand te verslaan.

Speel je favoriete scènes na uit de NINJAGO™: Masters of Spinjitzu tv-serie met deze fantastische set. Je zult je urenlang vermaken terwijl je het Aero-zwaard verdedigt tegen de Geest-Ninja's en hun duistere bondgenoten. Haal de set vandaag nog en beleef eindeloos veel avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 44.95 (25-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70601

Haaienvliegtuig

foto van lego set70610

Vliegende kwal duikboot

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.