Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Titanium Mecha Duel 70737

De LEGO set 70737 is een vermakelijke set met een mecha-duel tussen Zane en Bansha.
Met beweegbare onderdelen en noppenschieters kan Zane vechten tegen Mech-enstein.
Jay en Nya helpen mee en voorkomen dat Ghoultar Samurai X's grot binnendringt.
De set bevat vijf minifiguren en coole wapens.
Met deze Titans kun je Ninjago™ scènes spelen.
Bestel nu en beleef urenlang plezier!

Waar is LEGO Titanium Mecha Duel 70737 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 52.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
754
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70737
lego insiders punten icoon
450
punten

Maak je klaar voor het ultieme mecha-duel tussen de heldhaftige Zane en de gevaarlijke Bansha! De legendarische Titans zijn klaar om te strijden in een episch gevecht dat je niet snel zult vergeten. Plaats Zane in de cockpit van zijn Titan Mech en laat hem de strijd aangaan met Mech-enstein, de Geest-mecha van Zwaard-meester Bansha!

Met beweegbare armen, benen en romp kan Zane alle kanten op draaien en in posities zetten die nodig zijn voor de strijd. Open het vuur met de noppenschieters en ontwijk de massieve zwaarden van Mech-enstein terwijl je boven de grond vliegt met de rugzak met raket-booster.

Maar je staat niet alleen in deze strijd! Jay en Nya zullen ook hun krachten bundelen om Zane te helpen. Samen schieten ze een krachtige grijphaak af om Mech-enstein omver te trekken. Bovendien kun je al jouw coole Ninja-wapens gebruiken om te voorkomen dat Zeismeester Ghoultar Samurai X's grot binnendringt en het Aero-zwaard verovert!

De set bevat maar liefst vijf minifiguren, elk met verschillende wapens en accessoires. Naast Zane, Jay en Nya, zijn ook Zeismeester Ghoultar en Zwaardmeester Bansha van de partij. Met hun hulp kunnen Zane en de rest van de Ninjago™ Ninja's iedere missie tot een succesvol einde brengen.

De set bevat verder een aantal spectaculaire kenmerken, zoals de Samurai X grot met een schieter die voorzien is van veermechanisme, een haak en snoer en verschillende exclusieve elementen, zoals het Aero-zwaard, gereedschap, computer en voorraadton. Er is zelfs een zogenaamde Skreemer, die aan minifiguren kan worden vastgemaakt en twee Geest-katana wapen-elementen.

Inclusief zijn de coole wapen-elementen zoals Zane's twee gouden shuriken en het Aero-zwaard, Jay's Deepstone nunchuk, Nya's twee katana's, Ghoultor's zeismeester-zwaard en Bansha's Geestmeester-zwaard. Ook zijn er een aantal accessoires, zoals het Deepstone harnas voor Zane en Jay, en Nya's Samurai X-uitrusting.

Met de legendarische Titans in handen ben jij klaar voor de strijd en kun je spelen wat jouw helden op televisie doen! Herbeleef je favoriete scènes uit de Ninjago™: Masters of Spinjitzu tv-serie en laat je fantasie de vrije loop gaan.

De Titan Mech is 20 cm hoog, 10 cm lang en 16 cm breed, de Mech-enstein is 22 cm hoog, 12 cm lang en 25 cm breed, de Samurai X grot is 8 cm hoog, 10 cm breed en 1 cm diep en de grijphaak-schieter is 5 cm hoog, 7 cm breed en 5 cm diep.

Waar wacht je nog op? Bestel nu de Titanium Mecha Duel set en geniet van urenlang speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 52.95 (25-05-2023) € 52.95 (25-05-2023) € 52.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71762

Kai's vuurdraak EVO

foto van lego set5007960

Kai

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.