Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Laatste vlucht van de Destiny's Bounty 70738

De Destiny's Bounty LEGO set (70738) is een gedetailleerd NINJAGO schip met vele functies, zoals een afneembaar dak-element met Nya's werkplaats en een airbike.
Daarnaast bevat de set 9 minifiguren, waaronder Lloyd en Nya, en diverse wapens en accessoires.
Het is een must-have voor LEGO en NINJAGO fans en biedt urenlang speelplezier.
Red samen met Lloyd en zijn team de wereld van NINJAGO!

Waar is LEGO Laatste vlucht van de Destiny's Bounty 70738 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 114.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
1253
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70738
lego insiders punten icoon
975
punten

Stap aan boord van de Destiny's Bounty en bereid je voor op een episch luchtduel met Moro, de opperste Geest en meester der wind! Het LEGO® NINJAGO™ schip is tot in de kleinste details uitgewerkt, met een afneembaar dak-element dat Nya's werkplaats bevat en zelfs een airbike heeft. Pak het handvat vast, trim de zeilen en laat het schip de lucht in vliegen naar het strijdtoneel.

Speel je favoriete scènes na uit de NINJAGO™: Masters of Spinjitzu tv-serie en ontwijk de bijtende kaken en zwiepende staart van de Geestdraak. Open het vuur met het driedubbel noppenschieter-boordgeschut en trek het dubbele harpoenkanon naar buiten om de transformatie-functie van de motoren te activeren. Lanceer de airbike en houd de Geest-Ninja en de gevaarlijke Skreemers op afstand. Bescherm het Aero-zwaard tegen de vreselijke spoken en neem het op tegen Moro!

Met maar liefst 9 minifiguren ben jij helemaal klaar voor dit luchtduel. Kies uit diverse wapen- en accessoire-elementen, waaronder Lloyd, Nya, Cole, Battle Wu, Moro, Zwaardmeester Bansha, Boogschietmeester Soul Archer, Zeismeester Ghoultar en Geest-Ninja Spyder. Elk figuur heeft zijn eigen unieke vaardigheden en kenmerken, zodat jij de strijd precies zo kan spelen als jij wilt.

Het Destiny's Bounty model is nieuw en verbeterd voor de herfst van 2015 en bevat een intrekbaar handvat, vier beweegbare zeilen met bedieningshendel, opbergruimtes met een breekijzer en een katana, twee drieloops noppen-kanonnen met munitie en nog veel meer! Zelfs het dak kan open, waardoor je eenvoudig bij Nya's werkplaats en de airbike kan komen.

De set bevat tevens een aantal extra accessoire-elementen, zoals pruiken voor Lloyd, Nya en Cole. Met de Bansha minifiguur met spookharnas en spookstaart (nieuw voor de herfst van 2015) en de Soul Archer minifiguur met doorzichtige geestbenen en geestharnas, wordt het spelen nog leuker en spannender.

De Destiny's Bounty is echt een must-have voor alle LEGO en NINJAGO fans. Met zijn prachtige details, vele functies en stoere personages biedt deze set urenlang speelplezier. Ga samen met 9 minifiguren de strijd aan in de lucht en help Lloyd en zijn team om de wereld van NINJAGO te redden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 114.95 (25-05-2023) € 114.95 (25-05-2023) € 114.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70594

Belegering van de vuurtoren

foto van lego set70746

Condrai helikopteraanval

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.