Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Airjitzu Jay Flyer 70740

Word een meester in de oude vechtkunst van Airjitzu met LEGO NINJAGO Airjitzu Jay Flyer! Met de hulp van Jay kun je vliegen en je vijanden verslaan.
Bouw het handvat van LEGO stenen, bevestig de capsule aan de rotor en trek aan het koord om Jay te laten spinnen.
Versla je vijanden met Jay's speciale ninja-wapens en bouw je eigen Airjitzu Jay Flyer.
Verzamel alle Airjitzu Flyers voor epische luchtduels.
Perfect voor LEGO fans van alle leeftijden.
Uitbreidbaar en uitdagend.

Waar is LEGO Airjitzu Jay Flyer 70740 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
45
leeftijd icoon
6-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70740
lego insiders punten icoon
75
punten

Vlieg door de lucht en word een meester in de oude vechtkunst van Airjitzu met de LEGO® NINJAGO™ Airjitzu Jay Flyer! Met deze machtige set kan je jouw ninjavaardigheden laten zien en je vijanden verslaan. En dat allemaal met de hulp van onze beroemde Lego-held, Jay.

De Airjitzu Jay Flyer set is gebouwd voor eindeloos speelplezier en bevat alles wat je nodig hebt om te leren vliegen als een echte ninja. Bouw het handvat van LEGO stenen en zet de Jay minifiguur in de capsule. Bevestig de capsule aan de vortex-rotor en trek aan het koord om Jay omhoog te laten spinnen! Met alle speciale ninja-wapens die Jay tot zijn beschikking heeft, zoals zijn speer, Thunder Head, 2 goudkleurige shurikens, 2 zwaarden en een Volt-fakkel, kan je je vijanden verslaan en de meest epische gevechten uitvechten.

Maar dat is nog niet alles! Je kan je eigen coole Airjitzu Jay Flyer bouwen en leren hoe je de eeuwenoude vechtkunst Airjitzu kunt beheersen. Ga de uitdaging aan en speel je lievelings-Airjitzu scènes na uit de NINJAGO™: Masters of Spinjitzu™ tv-serie. Verzamel alle LEGO® NINJAGO™ Airjitzu Flyers voor adembenemende luchtduels!

Dit is de perfecte set voor jongere en oudere LEGO fans die gek zijn op de ninjawereld en altijd al hebben willen leren vliegen als een ninja. Met de Airjitzu Jay Flyer kan je jouw collectie uitbreiden en jezelf uitdagen om nieuwe vechtkunsttechnieken te leren.

De set bevat ook een speciale Airjitzu opdruk voor Jay, waarmee je je favoriete ninja-personage een nieuwe look kan geven. De afmetingen van de set zijn 14 cm hoog, 10 cm lang en 10 cm breed.

Koop nu de Airjitzu Jay Flyer en word de ultieme ninja! Met deze set krijg je niet alleen de kans om te vliegen en vechten als een ninja, maar ook om je eigen Airjitzu avonturen te bedenken en te beleven. Wil jij laten zien hoe sterk en moedig je bent? Koop dan nu de LEGO® NINJAGO™ Airjitzu Jay Flyer en word een ninjameester!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70752

Jungle Valstrik

foto van lego set70593

De groene NRG draak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.