Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Airjitzu Cole Flyer 70741

De LEGO set 70741 is de perfecte manier om de vechtkunst van Airjitzu te beheersen en de wereld van NINJAGO te redden van het Spookninja-leger.
Met deze Airjitzu Cole Flyer kan je Cole bevrijden en samen trainen met een arsenaal aan Ninja-wapens.
Bestel nu en wordt een echte Ninja!

Waar is LEGO Airjitzu Cole Flyer 70741 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
47
leeftijd icoon
6-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70741
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap in de wereld van NINJAGO™ en red deze spannende wereld gevangen in de greep van het Spookninja-leger! Maar wees niet getreurd, met de LEGO® NINJAGO Airjitzu Cole Flyer kan jij deze strijd aangaan en de vechtkunst Airjitzu beheersen.

Met deze supersnelle Airjitzu flyer van LEGO NINJAGO kan jij je vriend Cole uit de handen van het Spookninja-leger bevrijden. Leer de verboden vechtkunst van Airjitzu en oefen samen met Cole met een arsenaal aan Ninja-wapens, zoals Cole’s kliefmes, Quaker’s bijl, twee gouden shurikens, twee zwaarden en de Worst der Sterkte.

Bouw het handvat van LEGO stenen en zet Cole in de capsule. Draai de capsule om hem aan de vortex-rotor te bevestigen en trek aan het koord om de Ninja-held omhoog te laten spinnen. Hoe harder je trekt, hoe hoger de flyer stijgt. Dit is de perfecte uitdaging voor iedere jonge Ninja!

Deze stoere set bevat ook een speciale, coole Airjitzu uitrusting voor Cole met een unieke opdruk, exclusief ontworpen voor de komst van de Kelley familie in het najaar van 2015.

Met de Airjitzu Cole Flyer kunnen fans van NINJAGO spannende scènes uit de populaire tv-serie naspelen. Verzamel alle LEGO® NINJAGO™ Airjitzu Flyers en bouw een eigen NINJAGO wereld voor adembenemende luchtduels.

De Airjitzu Cole Flyer is geschikt voor jongeren vanaf 6 jaar en heeft een afmeting van 14 cm hoog, 10 cm lang en 10 cm breed. Daarnaast bevat deze set een Cole minifiguur, het handvat van LEGO stenen om zelf te bouwen, vortex-rotor, minifiguur-capsule en trekkoord, dus je kan direct beginnen met spelen!

Het is tijd om de vechtkunst van Airjitzu te beheersen en de held van NINJAGO te worden. Bestel nu de LEGO NINJAGO Airjitzu Cole Flyer en word een echte Ninja!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71705

Destiny's Bounty

foto van lego set70742

Airjitzu Zane Flyer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.