Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Airjitzu Zane Flyer 70742

Maak kennis met de LEGO NINJAGO Zane Flyer! Bouw de flyer en laat Zane omhoog spinnen met het trekkoord.
Verzamel alle Airjitzu Flyers voor spectaculaire luchtduels.
De set is eenvoudig te bouwen en perfect voor fans van NINJAGO.
Bestel nu en voeg deze stoere set toe aan je collectie!

Waar is LEGO Airjitzu Zane Flyer 70742 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
42
leeftijd icoon
6-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70742
lego insiders punten icoon
75
punten

Vlieg hoog in de lucht met de LEGO® NINJAGO™ Zane Flyer en versla de Spook-ninja's! Met de coole ninja-wapens en speciale Airjitzu-kleding is Zane klaar voor actie. Bouw de flyer en laat Zane omhoog spinnen met het trekkoord. Hoe harder je trekt, hoe hoger de flyer stijgt! In deze set, inclusief een minifiguur van Zane, vind je ook een handvat van LEGO stenen om zelf te bouwen, een vortex-rotor, een minifiguur-capsule en diverse wapen-elementen zoals IJs-sai, Polearm, Blighter, gouden shurikens en zwaarden.

De Zane Flyer is een geweldige manier om de eeuwenoude vechtkunst Airjitzu te leren beheersen. Je kunt je favoriete Airjitzu-scènes uit de NINJAGO™: Masters of Spinjitzu™ tv-serie naspelen en alle LEGO® NINJAGO™ Airjitzu Flyers verzamelen voor adembenemende luchtduels!

De Zane Flyer is ontworpen voor fans van alle leeftijden en heeft een afmeting van 14 cm hoog, 10 cm lang en 10 cm breed. De flyer is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ziet er ook nog eens fantastisch uit als je hem op een plank zet.

De set is zeer eenvoudig te bouwen en bevat duidelijke instructies. Het is ook een geweldig cadeau voor iedereen die van NINJAGO™ houdt. Je kunt de set zelf bouwen of samen bouwen met vrienden en familie.

Bouw de Zane Flyer en ga op avontuur met Zane om de Spook-ninja's te verslaan! Bestel nu en voeg deze stoere set toe aan je LEGO® NINJAGO™ collectie.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71734

Kai's zwaardmotor

foto van lego set70631

Garmadon's vulkaanbasis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.