Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Airjitzu Moro Flyer 70743

Leef je uit met de LEGO NINJAGO Moro flyer! Bouw het handvat zelf, zet Moro in de capsule en laat hem spinnen in de lucht.
Naspelen van Airjitzu-scènes uit de tv-serie wordt mogelijk met deze set.
Verzamel alle NINJAGO Airjitzu Flyers voor epische luchtduels.
Perfect cadeau voor fans van ninjawereld en om vaardigheden te ontwikkelen.
Biedt plezier, stimuleert creativiteit en verbetert motoriek en ruimtelijk inzicht.
Bestel nu en laat de legende van Airjitzu tot leven komen!

Waar is LEGO Airjitzu Moro Flyer 70743 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
46
leeftijd icoon
6-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70743
lego insiders punten icoon
75
punten

Beheers de eeuwenoude vechtkunst van Airjitzu en laat de leider van de Geest-Ninja's, Moro, de lucht in gaan met zijn spinnende LEGO® NINJAGO™ Moro flyer! Geestachtige Moro heeft verschillende machtige ninja-wapens en is klaar voor hevige luchtgevechten met de ninja-helden. Bouw het handvat van LEGO stenen zelf en zet Moro in de capsule. Bevestig vervolgens de capsule aan de vortex-rotor en trek aan het koord om de Geest-Ninja omhoog te laten spinnen - hoe harder je trekt, hoe hoger de gemene schurk zal vliegen!

De set bevat Moro als minifiguur, handvat van LEGO stenen om zelf te bouwen, vortex-rotor, minifiguur-capsule, trekkoord en verschillende elementen, waaronder Moro's Schaduwval, Schaduwklauwen, twee gouden shurikens, twee geestzwaarden en een Huilzweep-element. Met de set kunnen jong en oud hun lievelings-Airjitzu-scènes uit de NINJAGO™: Masters of Spinjitzu™ tv-serie naspelen. Voor adembenemende luchtduels kunnen alle LEGO® NINJAGO™ Airjitzu Flyers worden verzameld.

De Moro flyer is een geweldige uitbreiding voor elke LEGO® NINJAGO™ verzameling. Het speelgoed is perfect voor kinderen en volwassenen die fan zijn van de ninjawereld en op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Leef je uit en ontwikkel je vaardigheden met de eeuwenoude vechtkunst van Airjitzu. Zet Moro in de flyer en laat hem de lucht in gaan om de ninja-helden uit te dagen voor een episch luchtgevecht!

De LEGO® NINJAGO™ Moro flyer is een geweldige toevoeging aan elk verjaardags- of vakantiecadeau voor kinderen en volwassenen. Het speelgoed heeft een afmeting van 14 cm hoog, 10 cm lang en 10 cm breed en is gemakkelijk op te bergen. Met deze set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en zelf hun eigen verhalen bedenken in de ninjawereld.

Met deze speelset kunnen kinderen ook hun fijne motoriek, hand-oog coördinatie en ruimtelijk inzicht verbeteren terwijl ze bouwen en spelen. Daarnaast is deze set ook een geweldige manier om kinderen bezig te houden en hun creativiteit te stimuleren terwijl ze plezier maken.

Koop de LEGO® NINJAGO™ Moro flyer en laat de legende van Airjitzu tot leven komen in je eigen woonkamer. Bestel nu en ontdek zelf waarom deze set zo populair is onder alle NINJAGO™-fans!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71780

Kai's Ninja racewagen EVO

foto van lego set71785

Jay’s Titan Mech

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.