Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Airjitzu Wrayth Flyer 70744

De LEGO set 70744 Airjitzu Wrayth Flyer is perfect voor avontuurlijke kinderen en volwassenen.
Met deze set kun je luchtgevechten naspelen uit de NINJAGO tv-serie.
Bouw je eigen flyer voor Wrayth en laat hem hoog in de lucht vliegen! De set bevat een Wrayth minifiguur en diverse accessoires.
Bestel nu en ontvang 10% korting op je volgende aankoop bij LEGO.
Mis deze kans niet!

Waar is LEGO Airjitzu Wrayth Flyer 70744 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
43
leeftijd icoon
6-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70744
lego insiders punten icoon
75
punten

Stort je in de luchtgevechten van NINJAGO™ met de coole LEGO® set 70744 Airjitzu Wrayth Flyer! Geeststrijder Wrayth is uitgerust met een arsenaal aan wapens, inclusief zijn bijl, gouden shurikens, zwaarden en andere fantastische gear. Ga je vijanden te lijf en laat Wrayth vliegen in de lucht met deze supersnel spinnende flyer. Bouw de flyer speciaal voor hem en bevestig de minifiguur-capsule. Trek aan het trekkoord en hoe harder je trekt, hoe hoger hij vliegt!

De set bevat een Wrayth minifiguur met doorzichtige geestbenen en geestharnas, een handvat om zelf te bouwen van LEGO stenen, een vortex-rotor, een trekkoord, een minifiguur-capsule en diverse elementen, met onder andere Wrayth’s bijl, Fantoomvlam, Mergvriezer, 2 gouden shurikens en 2 geestzwaarden. Met deze set kan jij jezelf net zo avontuurlijk voelen als Wrayth en zijn vrienden!

Leer de eeuwenoude vechtkunst genaamd Airjitzu beheersen en speel je favoriete luchtduels na uit de NINJAGO™: Masters of Spinjitzu™ tv-serie. Verzamel alle LEGO® NINJAGO™ Airjitzu Flyers voor adembenemende luchtgevechten! De set heeft afmetingen van 14 cm hoog, 10 cm lang en 10 cm breed.

Bouw deze set en ontdek de spannende wereld van NINJAGO™ met de meest epische gevechten ooit! De set is perfect voor kinderen en volwassenen die van een uitdagende bouwuitdaging en fantasierijke verhalen houden. De vele speelmogelijkheden maken deze set een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar!

Bestel de LEGO® set 70744 Airjitzu Wrayth Flyer nu en ontdek de NINJAGO™-wereld! Bij elke bestelling ontvang je 10% korting op je volgende aankoop bij LEGO®. Mis deze kans niet om je eigen flyer te bouwen en te vliegen in deze geweldige wereld!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71711

Jay's cyberdraak

foto van lego set70641

Ninja Nachtracer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.