Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rotsblokblaster 70747

Met Lego set 70747 bundel je je krachten met de Ninjago om de gemene Anacondrai-stam te verslaan.
De set bevat 3 minifiguren, inclusief indrukwekkende wapens.
De Rotsblokblaster is het voertuig waarmee je de strijd aangaat, met 8 raketten, verstelbare vleugels en een intrekbaar handvat.
Vernietig de voorpost van de vijand en word zelf een echte ninja! Bestel nu, profiteer van gratis verzending en word een meesterbouwer met ons uitgebreide Lego aanbod.

Waar is LEGO Rotsblokblaster 70747 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
236
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70747
lego insiders punten icoon
225
punten

Kom jij de krachten bundelen met de Ninjago bij de Rotsblokblaster? Ga de strijd aan met de gemene Anacondrai-stam en verover de overwinning met deze stoere Lego set!

De set bestaat uit 3 minifiguren: Cole, de dappere ninja en leider van de aardemeesters, Zugu, een gevaarlijke strijder van de Anacondrai-stam, en Sleven, een sluwe scout van de Anacondrai. Elke minifiguur heeft zijn eigen indrukwekkende wapens om de strijd mee aan te gaan!

De Rotsblokblaster is het voertuig waarmee jij de Anacondrai-stam kan verslaan! Dit wapen heeft een NINJAGO snelvuurwapen met maar liefst 8 raketten, een cockpit die open kan, draaiende tandwielen en verstelbare vleugels. Je kan ook de wapens van Cole bevestigen en er zijn goudkleurige Ninja-details om het geheel extra mysterieus te maken.

Maak de cockpit open en laat Cole achter het stuur kruipen. Bestuur de Rotsblokblaster met het intrekbare handvat en verstel de vleugels. Gebruik de tandwielen om de 8 raketten af te vuren en versla zo de Anacondrai-stam en hun voorpost!

De Anacondrai voorpost is ook in de set inbegrepen. Deze bevat een fakkel en is 4 cm hoog, 6 cm breed en 4 cm diep. Je kan de voorpost vernietigen met je NINJAGO vuurwapen met 8 raketten en zo de vijand verslaan. Speel je favoriete scènes na uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie en word zelf een echte ninja!

De Rotsblokblaster is 8 cm hoog, 28 cm lang en 20 cm breed en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Verzamel alle Lego Ninjago sets en bundel je krachten met de ninjastrijders om de vijand te verslaan!

Bestel nu de Lego set 70747 Rotsblokblaster en wordt zelf een echte ninja! Bij ons profiteer je van gratis verzending en een snelle levering. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan Lego sets en word een meesterbouwer!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 27.95 (25-05-2023) € 27.95 (25-05-2023) € 27.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70633

Kai - Spinjitzumeester

foto van lego set70638

Katana V11

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.