Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Titanium draak 70748

Ontmoet de ultieme strijder: de Titanium draak! Voeg deze krachtige draak toe aan je collectie met Lego set 70748.
Met verstelbare stenen kan je hem aanpassen naar jouw wens, terwijl de set geleverd wordt met drie minifiguren en boordwapens om de strijd aan te gaan.
Bestel nu en beleef je eigen avonturen met deze geweldige set!

Waar is LEGO Titanium draak 70748 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
360
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70748
lego insiders punten icoon
337
punten

Maak kennis met de ultieme strijder: de Titanium draak! Met deze Lego set 70748 voeg jij een krachtige draak toe aan jouw collectie. Deze draak is niet zomaar een draak, hij is gebouwd met verstelbare stenen waardoor je hem helemaal naar jouw wens kunt veranderen en aanpassen. Dit zorgt ervoor dat deze draak uniek is en voor altijd een bijzondere plek in je collectie zal hebben.

Maar dat is nog niet alles! Deze set wordt geleverd met drie geweldige minifiguren: Titanium Zane, Clouse en Chop'rai. Ze zijn allen in het bezit van diverse wapens, zoals gouden sai, speer en het prachtige Anacondrai zwaard. De minifiguren hebben alles wat je nodig hebt om de strijd aan te gaan tegen elke vijand!

De draak beschikt over boordwapens waarmee je de Anacondrai-strijders kunt aanvallen. Er is zelfs een Anacondrai wachtpost met giftand-details, een katapult met kettingbal en wapenrek aanwezig zodat je het gevecht realistisch kunt naspelen. De draak is voorzien van een zadel en zadeltassen, waardoor je het avontuur op de rug van de draak kunt beleven. Dit zorgt ervoor dat jij je midden in de actie kunt bevinden.

De Titanium draak is niet alleen mooi, maar ook groot. Hij is 23 cm hoog, 35 cm lang en 26 cm breed en heeft verstelbare vleugels, poten en staart. Dit zorgt er niet alleen voor dat de draak er imposant uitziet, maar ook dat hij erg stabiel is. Hierdoor kun je hem zonder problemen neerzetten of laten staan, precies zoals jij dat wilt.

Deze Lego set is perfect voor fans van de NINJAGO Masters of Spinjitzu™ tv-serie. Je kunt verschillende scènes uit de serie nabootsen en zelf nieuwe avonturen verzinnen. Daarbij biedt deze set urenlang speelplezier voor jong en oud!

Als je op zoek bent naar een geweldig cadeau voor iemand die van Lego en avontuur houdt, dan is deze set de perfecte keuze! Met de Lego set 70748 Titanium draak haal je de spanning van de strijd in huis en word je een echte strijder! Bestel nu en beleef jouw eigen avonturen met deze geweldige set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (24-05-2023) € 39.95 (24-05-2023) € 39.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71745

Lloyd's Junglechopper

foto van lego set70503

De Gouden Draak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.