Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Slangenpoort 70749

De LEGO set 70749 Slangenpoort is perfect voor avontuurlijke bouwers en actieliefhebbers.
Ga op zoek naar de Anacondrai-tempel en bevrijd Jay uit de klauwen van de slangenmannen.
Pas op voor valstrikken en gebruik de vijf minifiguren met wapens en accessoires om de tempel te veroveren.
Met deze gedetailleerde set kan je je favoriete scènes uit de NINJAGO tv-serie naspelen.
Bestel nu en beleef urenlang speelplezier met LEGO!

Waar is LEGO Slangenpoort 70749 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 49.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
529
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70749
lego insiders punten icoon
412
punten

Ben jij dapper genoeg om op zoek te gaan naar de Anacondrai-tempel en Jay te bevrijden uit de klauwen van de slangenmannen? Als je avontuurlijke bouwwerken en actievolle speelsets zoekt, dan is de LEGO set 70749 Slangenpoort iets voor jou!

Met de landkaart van Lloyd ga je op zoek naar de tempel, zo diep in de jungle dat zelfs de moedigste Ninjago-helden er huiverig van worden. Maar jij laat je niet afschrikken, toch? Wees voorzichtig bij het naderen van de tempel, want Kapau’rai staat klaar om aan te vallen met zijn Anacondrai-zwaard. Zijn makker Zugu is ook niet te onderschatten, want met zijn kruisboog kan hij vanop afstand toeslaan wanneer je het minst verwacht.

De bravere zielen durven langs de slangenpoort de tempel binnen te treden. Maar wees op je hoede, want er zijn valstrikken overal: van verborgen projectielen in de trappen tot gifbollen die uit de bek van de slang vallen en een valluik! Kijk goed uit je doppen als je in de grotten op zoek gaat naar de tweede kaart die je de weg wijst door de Anacondrai tempel.

Als je over de hangbrug loopt en de gevangenistoren nadert, hoor je Jay al roepen om bevrijding. Gelukkig heb je de vijf minifiguren met wapens en accessoires bij: Lloyd, Jay, Chen, Kapau’rai en Zugu. Met hen ga je de uitdaging aan om Jay uit zijn kleine gevangeniscel te bevrijden en de Anacondrai-tempel te veroveren.

Duik in de actie van de NINJAGO Masters of Spinjitzu-tv-serie en speel je favoriete scènes na met deze complete en gedetailleerde set. Van de afneembare gevangenistoren met hangbrug, bottenpoort en cel tot de zorgvuldig ontworpen tempel met slangenkop met bek die open kan, grote giftanden en gifbol-valfunctie, 2 schieters met veermechanisme in de trappen, gon-gong embleem, valluik en valkuil met speren, verborgen grotten, spinnenweb, kaart, wapenrek met spijkerknots, Chen’s giftandklauw en een stenen zwaard, schatkist, slangentand-details, schedels, botten en oranje vlamelementen: deze set heeft alles om je fantasie op hol te laten slaan.

Wist je dat Chen's magische staf zelfs een geheel nieuw element is in LEGO® sets? En dat je op de standbeelden moet drukken om de verborgen springveer schieters in de trap te activeren? Beleef het allemaal met de 70749 Slangenpoort set van LEGO en laat je meeslepen in het epische avontuur van NINJAGO!

Kom op, waar wacht je nog op? Koop de LEGO set 70749 Slangenpoort nu en beleef urenlang speelplezier met je vrienden en familie.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.95 (25-05-2023) € 49.95 (25-05-2023) € 49.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70664

Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon

foto van lego set70632

Aardschokmecha

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.