Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ninja DB X 70750

De LEGO set 70750, de Ninja DB X, is een indrukwekkend voertuig met zes minifiguren en verschillende accessoires.
Het voertuig heeft grote wielen, ninja-details en goudkleurige zwaarddetails.
Met twee openende cockpits, een verborgen boordwapen en inklapbare spoilers.
De set bevat ook een afneembare commandocentrale, een uitkijktoren, een auto en een toegangspoort.
Met de speciale wapens en accessoires kunnen fans van de tv-serie NINJAGO Masters of Spinjitzu™ urenlang spelen en hun favoriete scènes naspelen.
De set is geschikt voor jongeren en volwassenen en is een perfect cadeau voor elke Ninjago-fan.
Bestel nu en ervaar zelf het avontuur!

Waar is LEGO Ninja DB X 70750 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 68.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
756
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70750
lego insiders punten icoon
0
punten

Maak kennis met de Ninja DB X, de ultieme set voor Ninjago-fans! Deze set bevat alles wat je nodig hebt voor een episch avontuur vol actie en avontuur. De set is geschikt voor jongeren en volwassenen, en is perfect voor fans van de populaire tv-serie NINJAGO Masters of Spinjitzu™. Met zes minifiguren en verschillende accessoires biedt deze set urenlang speelplezier.

De Ninja DB X is een indrukwekkend voertuig met grote wielen, ninja-details en grote goudkleurige zwaarddetails. Het voertuig heeft twee cockpits die open kunnen en verborgen dubbel boordwapen met veerfunctie. De spoilers zijn inklapbaar en er is zelfs een afneembare commandocentrale met computerschermen, wapenrek, gereedschaprek en een onderhoudsstation voor Kai's motor. Bovendien is er een uitkijktoren met Nya's flyer en dubbel kanon, zodat je het strijdperk vanuit alle hoeken kunt bekijken.

Maar dat is nog niet alles. De set bevat ook een auto en een Anacondrai toegangspoort, en diverse wapens en gereedschappen voor de minifiguren. Alle zes minifiguren, Kai, Nya, Garmadon, Pythor, Kapau en Chop'rai, hebben hun eigen wapens en accessoires, zoals Kai's 2 zwaarden, Nya's 2 zwaarden, Pythor's Anacondrai-zwaard, Kapau's Anacondrai-zwaard, Chop'rai's giftand-hamer en Garmadon's staf.

Laat je fantasie de vrije loop en speel al je favoriete scènes na uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu™ tv-serie. Bereid je voor op het gevecht in het controlecentrum en lanceer Nya's flyer vanuit de uitkijktoren. Rijd het strijdperk binnen met Kai op zijn coole motor en versla de vijanden met behulp van de speciale wapens en accessoires.

De Ninja DB X is 25 cm hoog, 31 cm lang en 19 cm breed, terwijl Kai's motor 3 cm hoog, 6 cm lang en 3 cm breed is. Nya's afkoppelbare flyer is 4 cm lang, 7 cm breed en 1 cm hoog. De Anacondrai toegangspoort is 9 cm hoog, 12 cm breed en 3 cm diep.

Haal deze geweldige set in huis en beleef de avonturen van de NINJAGO Masters of Spinjitzu™ tv-serie bij jou thuis. Met deze set ben jij klaar voor elk gevecht en overwinning ligt binnen handbereik! Bestel de Ninja DB X nu en ontdek zelf deze geweldige set.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 68.95 (25-05-2023) € 68.95 (25-05-2023) € 68.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71701

Kai's vuurdraak

foto van lego set5007211

Mighty LEGO® Mechs

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.