Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lavastroom 70753

Maak kennis met LEGO set 70753 Lavastroom, waarin je de stad van NINJAGO moet beschermen tegen een vulkaanuitbarsting.
Deze spannende set bevat 2 minifiguren, wapens en accessoires.
Ga de strijd aan met de Lavakuil en voltooi de missie met het Jade-zwaard.
Je kunt je favoriete scènes uit de NINJAGO tv-serie tot leven brengen.
De set is geschikt voor jong en oud en biedt urenlang speelplezier.
Bestel nu en ervaar het avontuur!

Waar is LEGO Lavastroom 70753 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
94
leeftijd icoon
6-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70753
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij klaar voor een avontuurlijke missie in de wereld van NINJAGO? Maak kennis met de spannende LEGO set 70753 Lavastroom, waarin jij de stad moet beschermen tegen een dreigende vulkaanuitbarsting.

In deze set vind je 2 minifiguren, met een arsenaal aan wapens en accessoires. Cole en Sleven zijn klaar voor de strijd en hebben alles in huis om de Lavakuil te bestrijden. De Lavakuil is een bijzonder gebied dat je moet doorkruisen om de missie te volbrengen. De Jade-zwaard met houder, een brug met instort-functie en vlamelementen wachten op je.

Vergezeld door Kai, die een unieke toernooiuitrusting draagt, betreed je het gebied. Duelleer met Sleven op de brug en ontwijk de zwiepende slagen van zijn stenen zwaard. Ren snel over de brug voordat hij instort en grijp het Jade-zwaard om de missie van Cole te voltooien. Met deze set kun jij je favoriete scènes uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu™ tv-serie tot leven brengen.

De Lavakuil is 10 cm hoog, 4 cm breed, en 15 cm lang en biedt voldoende speelplezier voor jong en oud. De set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar is ook geschikt om te verzamelen. Met deze LEGO set kun je je eigen NINJAGO-verhaal creëren. Beleef urenlang speelplezier alleen of samen met vrienden of familie.

Bestel nu jouw LEGO set 70753 Lavastroom en bescherm de stad van NINJAGO tegen het belangrijkste gevaar: de vulkaanuitbarsting. Met deze set kun je je fantasie de vrije loop laten en de coolste avonturen beleven. Bestel vandaag nog en laat het avontuur beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006058

NINJAGO® Visual Dictionary – New Edition

foto van lego set70600

Ninja motorachtervolging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.