Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO ElectroMech 70754

De LEGO set 70754 ElectroMech is een geweldige set waarin je de Spinjitzu-vaardigheden kunt testen en kunt vechten tegen de kwaadaardige Ancondrai-strijder.
De set bevat twee minifiguren, Jay en Chope, met wapens en accessoires.
De ElectroMech heeft een cockpit, uitvouwbare gouden zwaardvleugels en verstelbare armen en benen.
Speel al je favoriete scènes uit de NINJAGO tv-serie na met deze set.

Waar is LEGO ElectroMech 70754 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
153
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70754
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom bij de geweldige LEGO set 70754 ElectroMech! Het is tijd om je Spinjitzu-vaardigheden te testen en de strijd aan te gaan tegen de kwaadaardige Ancondrai-strijder met deze fantastische mecha.

De set bevat twee minifiguren met wapens en accessoires: Jay en Chope. Jay is gekleed in een unieke toernooiuitrusting en Chope heeft een enorme speer en kruisboog om te gebruiken in de strijd. Daarnaast is er het Jade-zwaard dat beschermd moet worden tegen de Ancondrai-strijder.

De ElectroMech heeft een cockpit die open kan en een veiligheidsgordel met zwaardmotief, zodat Jay veilig kan plaatsnemen. De mecha heeft ook uitvouwbare gouden zwaardvleugels, verstelbare armen en benen, een grijphand en een dubbel schieter om de strijd aan te gaan met de Ancondrai-strijder. Draai de gouden Ninja-zwaardvleugels omhoog en val aan met de schieter in de grijphand van de mecha.

Maar pas op! Chope schiet zijn kruisboog af en laat projectielen op de ElectroMech afkomen. Ontwijk ze en bescherm het Jade-zwaard.

De ElectroMech is 15 cm hoog, 14 cm lang en 9 cm breed, terwijl de kruisboog 4 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep is. Speel al je favoriete scènes na uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu™ tv-serie met deze fantastische set.

Dus waar wacht je nog op? Bouw de LEGO set 70754 ElectroMech, roep je vrienden bij elkaar en neem het op tegen de slechteriken! Laat je fantasie de vrije loop en beleef uren speelplezier met deze geweldige set.

Verzamel alle LEGO NINJAGO sets en ontdek welke geweldige gevechten en avonturen er op je wachten. En aarzel niet om ons te volgen op social media voor meer updates, producten en inspiratie. Tot snel bij LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71734

Kai's zwaardmotor

foto van lego set71717

Reis naar de kerkers van Skull

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.