Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jungle aanvalsvoertuig 70755

De LEGO set 70755 Jungle aanvalsvoertuig stelt spelers in staat om de jungle te verkennen en het Jade-zwaard te veroveren.
Met het Jungle aanvalsvoertuig kunnen spelers Kapau verslaan en het zwaard terugwinnen.
De set bevat minifiguren van Lloyd en Kapau, evenals een Jungle aanvalsvoertuig en een stenen Anacondrai pilaar.
Bestel nu bij BrickKing voor urenlang speelplezier en gratis verzending bij bestedingen boven de €50,-.

Waar is LEGO Jungle aanvalsvoertuig 70755 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 17.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
188
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70755
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij klaar om de jungle te betreden en het kostbare Jade-zwaard te veroveren? Kapau heeft het zwaard vastgeketend aan een stenen pilaar diep in de jungle en houdt er de wacht met zijn tweebladige dolk. Maar jij kunt hem verslaan en het zwaard terugwinnen met het machtige Jungle aanvalsvoertuig!

Stap in de cockpit van het voertuig en race over alle soorten terrein, dankzij de ingebouwde vering en enorme rubberen banden. Activeer de krachtige dubbele schieter met het veermechanisme en open de aanval op Kapau bij zijn stenen pilaar. Als je overwint, kun je het Jade-zwaard losmaken en jezelf de winnaar noemen!

De set bevat 2 minifiguren met diverse wapens: Lloyd en Kapau. Het Jungle aanvalsvoertuig heeft een cockpit die kan worden geopend, een rolbeugel, enorme rubberen banden en gouden speren, ingebouwde vering, Ninja details en grote gouden zwaard details. Ook is er een stenen Anacondrai pilaar met 2 Anacondrai zwaarden, een gouden ketting en natuurlijk het Jade-zwaard zelf.

Lloyd is gekleed in zijn unieke toernooiuitrusting en zit klaar om in de cockpit te springen en de strijd aan te gaan. Schiet razendsnel over oneffen jungleterrein met de enorme rubberen banden en ingebouwde vering. Neem Kapau onder vuur met de dubbele schieter en maak het Jade-zwaard los van de stenen pilaar.

Speel je favoriete scènes na uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu™ tv-serie met deze geweldige set! De Jungle Raider is 7 cm hoog, 19 cm lang en 14 cm breed en de stenen Anacondrai pilaar is 6 cm hoog, 10 cm breed en 2 cm diep. Ervaar de spanning van de jungle en de avonturen van de NINJAGO Masters met lego set 70755 Jungle aanvalsvoertuig!

Bestel nu de lego set 70755 Jungle aanvalsvoertuig en beleef urenlang speelplezier in de jungle. Verover het Jade-zwaard en word de held van de dag, of verzamel alle Ninjago sets en bouw jouw eigen avontuurlijke wereld. Bij BrickKing vind je de nieuwste en meest uitdagende lego sets tegen scherpe prijzen. Bestel nu en ontvang gratis verzending bij bestellingen boven de €50,-!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 17.95 (25-05-2023) € 17.95 (25-05-2023) € 17.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70749

Slangenpoort

foto van lego set70743

Airjitzu Moro Flyer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.