Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dojo duel 70756

De LEGO set 70756 Dojo duel is perfect voor fans van Ninjago en biedt urenlang speelplezier.
Betreed de verhoogde arena met valluik en vuurkerker en neem het op tegen je tegenstanders met gifpijl-raketten, een klimwand, traptreden en meer.
Verover het Jade-zwaard voor nog meer avontuur.
Bestel nu en begin je onvergetelijke gevechtsavontuur!

Waar is LEGO Dojo duel 70756 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
215
leeftijd icoon
6-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70756
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij klaar voor een epische strijd? Stap de dojo binnen en doe mee aan het Toernooi der Elementen met LEGO set 70756 Dojo duel! Deze set heeft alles wat je nodig hebt om de ultieme vechtscène na te bootsen. Grijp je favoriete minifiguur met wapen - Kai, Sleven, Griffin Turner of Karlof - en betreed de verhoogde arena met valluik en vuurkerker met vlamelementen. Maar pas op, want de tegenstanders zullen je op de proef stellen met gifpijl-raketten, een klimwand, traptreden, een ketting en speerpunten. En als je denkt dat dat alles is, ontmoet dan de trainingsrobot met snel draaiende zwaarden!

Als je op zoek bent naar nog meer avontuur, verover dan het limietloze Jade-zwaard en ga door naar het volgende niveau van het toernooi. Deze set is perfect voor Ninjago-liefhebbers, voor jong en oud die dol zijn op speelgoed of voor iedereen die gewoon behoefte heeft aan een vermakelijke vechtscène.

De minifiguren zijn tot in detail uitgewerkt, met Kai in zijn unieke toernooiuitrusting en exclusieve figuurtjes Griffin Turner en Karlof. En dat is nog lang niet alles. Naast de spannende trainingsinstallatie biedt de Dojo uren speelplezier met gemakkelijke toegang via traptreden of een ketting. En wie kan er weerstaan ​​aan de enorme vuisten van Karlof?

De dojo is 13 cm hoog, 23 cm breed en 10 cm diep, terwijl de trainingsinstallatie met valluik 7 cm hoog, 8 cm breed en 3 cm diep is. Perfect om op te bergen en mee te nemen!

Dus waar wacht je nog op? Maak je klaar voor een adembenemende actie met LEGO set 70756 Dojo duel. Laat je fantasie de vrije loop en speel je favoriete scènes na uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu™ tv-serie. Ervaar het plezier van het bouwen en het spelen, en maak van dit LEGO-toernooi een onvergetelijke ervaring!

Bestel LEGO set 70756 Dojo duel nu en start jouw ultieme gevechtsavontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70588

Titanium Ninja Tumbler

foto van lego set70651

Troonzaalduel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.