Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Thunder Raider 71699

De LEGO set 71699 is een 2-in-1 speelgoedset met een Thunder Raider voertuig en een ninja-mecha.
Het is perfect voor kinderen die van ninja's, mecha en voertuigen houden.
Met 576 LEGO stenen en 5 minifiguren kunnen kinderen hun eigen avonturen beleven.
De set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en is ideaal voor rollenspellen thuis en onderweg.
Bestel nu en geniet van eindeloos speelplezier met de LEGO NINJAGO Thunder Raider!

Waar is LEGO Thunder Raider 71699 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
576
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71699
lego insiders punten icoon
375
punten

Ben jij een ninjafan die dol is op actiespeelgoed en avonturen? Dan hebben wij het perfecte cadeau voor jou! Maak kennis met de LEGO® NINJAGO® Thunder Raider (71699): een geweldig 2-in-1 speelgoedset met een groot voertuig en een krachtige ninja-mecha. Deze set is perfect voor kinderen die houden van ninja's, mecha en voertuigen.

Met 576 LEGO stenen en 5 minifiguren bouw je jouw eigen Thunder Raider en een los te koppelen ninja-mecha. De set bevat Jay, Cole, Lloyd, Overlord en een Nindroid-krijger die je kunt gebruiken om je eigen avonturen te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld de spannende duels tussen de ninja's, Overlord en de Nindroid-krijger naspelen.

Met deze LEGO NINJAGO set ontdek je een fantasiewereld waarin je in de huid van de mini-ninja's kunt kruipen om het tegen het kwaad op te nemen. Kinderen zullen het geweldig vinden om met de ninjasets, NINJAGO mecha, auto's, draken en tempels rollenspellen te spelen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De Thunder Raider is een uitdagend bouwproject voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar. De set wordt gevoed door de passie voor NINJAGO® van kinderen en hun enthousiasme om leuke scènes na te spelen. Dit ninjamodel is ca. 15 cm hoog, 14 cm lang en 16 cm breed en heeft een ideaal formaat om zowel thuis als onderweg mee te spelen.

Met de avontuurlijke LEGO NINJAGO bouwsets ontdekken kinderen een wereld vol fantasierijke actie waarin ze met hun favoriete ninja's verhalen kunnen bedenken en het kunnen opnemen tegen duistere krachten. Alle LEGO® stenen en onderdelen worden grondig getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. LEGO bouwsets bieden kinderen en volwassenen zorgeloos speelplezier.

Met de LEGO NINJAGO Thunder Raider wordt spelen weer een feestje! Bestel hem nu en beleef de meest spannende avonturen met jouw ninja-actiefiguren.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70602

Jay's draak

foto van lego set71805

Jay's mecha strijdpakket

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.