Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jungle aanvalsvoertuig 71700

De LEGO set 71700 is perfect voor kinderen die graag met speelgoedauto's spelen en avonturen willen beleven met ninja-actiefiguur Lloyd.
Met het Jungle aanvalsvoertuig kunnen kinderen spannende races houden dankzij de grote rubberbanden en coole vering.
De set bevat 127 onderdelen en stimuleert de fantasie en creativiteit van kinderen.
De bouwinstructies zijn beschikbaar in de gratis LEGO Life app en het speelgoed is compatibel en van hoge kwaliteit.
Bestel nu de Jungle aanvalsvoertuig-set en beleef zelf het plezier van LEGO NINJAGO speelgoed!

Waar is LEGO Jungle aanvalsvoertuig 71700 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 7.9505-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 7.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
127
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
71700
lego insiders punten icoon
75
punten

Beleef de spannende avonturen van klassieke LEGO® NINJAGO® Legacy met het Jungle aanvalsvoertuig (71700)! Dit geweldige speelgoed is perfect voor kinderen die graag met speelgoedauto's spelen en de actiescènes uit het Toernooi der Elementen willen naspelen. Met deze set kunnen kinderen urenlang spannende ninja-avonturen beleven met de ninja-actiefiguur van Lloyd.

De jungleavonturen zijn nog nooit zo leuk geweest dankzij deze set van LEGO. Nadat kinderen de set in elkaar hebben gezet, kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten en de meest geweldige actiescènes bedenken. Het Jungle aanvalsvoertuig is perfect voor snelle races en heeft grote rubberbanden voor extra grip en coole vering. Kinderen kunnen de auto naar beneden duwen om hem te laten opspringen en er de spannendste races mee houden.

De bouwset bestaat uit 127 onderdelen en is een geweldige uitdaging voor kinderen vanaf 7 jaar. Het is ook een perfect verjaardagscadeau voor kinderen die dol zijn op ninjaspeelgoed. Bovendien is deze set een geweldige manier om de fantasie van kinderen te stimuleren en hun creativiteit te verbeteren.

De instructies voor het bouwen zijn beschikbaar in de gratis LEGO Life app en bevatten zoom- en draaifuncties waardoor zelfs jonge kinderen zelf kunnen bouwen. De digitale, interactieve bouwhandleiding zorgt voor een nieuwe en spannende manier van bouwen voor kinderen. Zo kunnen kinderen altijd en overal aan de slag met hun LEGO Ninjago speelgoed.

Maak kennis met de wereld van actie en avonturen met LEGO NINJAGO speelgoed! Het is de perfecte manier voor kinderen om zelfstandig te spelen en verhalen met ninjas te bedenken. Het uitgebreide assortiment bestaat onder andere uit junglespeelgoed, straalvliegtuigen, draken, NINJAGO voertuigen en nog veel meer. Deze set is een vernieuwde versie van het Jungle aanvalsvoertuig uit NINJAGO Masters of Spinjitzu. Met deze set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen wereld van ninja-avonturen creëren.

De LEGO® NINJAGO® Legacy speelset omvat een Jungle aanvalsvoertuig en een ninja-actiefiguur van Lloyd uit seizoen 4 van de tv-serie. Kinderen die dol zijn op ninjamodellen, kunnen urenlang zelfstandig met deze set spelen en samen plezier beleven. Dit ninjaspeelgoed is ook geschikt voor onderweg, want de speelgoedbuggy is ca. 7 cm hoog, 14 cm lang en 8 cm breed.

LEGO® speelsets zijn al meer dan 60 jaar consistent en compatibel en voldoen aan de hoogste industrienormen. Alle stenen en onderdelen worden grondig getest en voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Met LEGO bouwsets geef of beleef je zorgeloos speelplezier!

Dus waar wacht je nog op? Haal de Jungle aanvalsvoertuig-set nu in huis en beleef de spannende jungleavonturen met Lloyd en het ninjateam van LEGO NINJAGO. Niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die hun innerlijke kind willen onderzoeken. Bestel nu en ervaar zelf het plezier van het bouwen en spelen met LEGO NINJAGO speelgoed!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.99 (10-11-2022) € 9.99 (31-07-2023) € 8.76

Ook aanbevolen:

foto van lego set70680

Kloostertraining

foto van lego set70736

Aanval van de Morro Draak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.