Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kai's vuurdraak 71701

Ontdek de epische wereld van LEGO NINJAGO en ga op avontuur met Kai's vuurdraak (71701)! Deze vernieuwde versie van de draak bevat 2 minifiguren en zorgt voor urenlang speelplezier voor kinderen vanaf 4 jaar.
Met de startsteenbouwplaten is het bouwen eenvoudig en via de LEGO Life app kan de drakenfiguur op een interactieve manier worden gebouwd.
Dit drakenspeelgoed biedt kleuters en jonge kinderen een leuke bouwervaring en is een geweldig cadeau.
Bestel nu Kai's vuurdraak (71701) en sluit je aan bij de NINJAGO-fanclub!

Waar is LEGO Kai's vuurdraak 71701 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
81
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71701
lego insiders punten icoon
150
punten

Ontdek de epische wereld van LEGO® NINJAGO® en ga op avontuur met Kai's vuurdraak (71701)! Herbeleef beroemde scènes uit seizoen 1 van de tv-serie en neem het op tegen Lord Garmadon om het Zwaard van het Vuur uit de kleine vuurtempel te beschermen. Deze vernieuwde versie van de Legacy rode draak bevat 2 minifiguren en zorgt voor urenlang speelplezier voor kinderen vanaf 4 jaar.

Met het LEGO NINJAGO 4+ speelgoed ontdekken kleuters een wereld vol actie waarin ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Met de startsteenbouwplaten is het bouwen nog eenvoudiger en kunnen zelfs beginnende bouwers het trotse gevoel ervaren van het helemaal zelf bouwen van een model.

Deze drakenfiguur kan op een nieuwe en interactieve manier gebouwd worden met de digitale Instructions PLUS via de gratis LEGO Life app voor smartphones en tablets. Zoom, draai en bekijk de ninjadraak, en zie hem zowel op het scherm als in het echt tot leven komen! Dit is dé nieuwe manier van bouwen voor kinderen.

De rode draak is in allerlei houdingen verstelbaar doordat zijn poten, vleugels, staart, kop en bek kunnen bewegen. Dit ninjaspeelgoed bevat een startsteenbouwplaat zodat jonge kinderen kunnen leren bouwen en hun eigen rollenspellen kunnen bedenken met NINJAGO Kai, zijn vuurdraak, Lord Garmadon, een kleine vuurtempel met het Zwaard van het Vuur en 2 vlamelementen.

Dit drakenspeelgoed met 81 onderdelen biedt kleuters en jonge kinderen vanaf 4 jaar een leuke bouwervaring en is een geweldig LEGO cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid. Deze vernieuwde versie van de LEGO NINJAGO draak uit seizoen 1 van de tv-serie is nieuw vanaf januari 2020 en heeft het ideale formaat om er overal mee te spelen.

Voor deze LEGO NINJAGO draak zijn geen batterijen nodig – het bouw- en speelplezier begint zodra je de doos opent. Deze drakenfiguur wordt gevoed door de fantasie van kinderen, waardoor hun missie om het Zwaard van het Vuur te beschermen nooit stil komt te liggen. Het perfecte LEGO speelgoed om kleuters te leren bouwen en hun creativiteit te stimuleren.

Een handleiding met alle bouwstappen is inbegrepen en bovendien kan de ninjadraak ook worden gebouwd aan de hand van de interactieve Instructions PLUS in de gratis LEGO Life app! LEGO 4+ bouwbaar speelgoed laat jonge kinderen kennismaken met een enorm universum met al hun filmfavorieten, tv-personages en alledaagse helden. Het helpt hen om het doel van de bouwstappen te begrijpen en stimuleert hun zelfvertrouwen.

LEGO stenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste normen in de industrie. Ze zijn consistent, compatibel en elke keer weer eenvoudig uit elkaar te halen. De stenen zijn zo stevig dat ze zelfs Lord Garmadon zouden tegenhouden! Alle LEGO stenen en onderdelen worden grondig getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen, zowel op aarde als in NINJAGO City. Bestel nu Kai's vuurdraak (71701) en sluit je aan bij de NINJAGO-fanclub!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70725

Nindroid Mecha-draak

foto van lego set71791

Zane’s drakenkracht Spinjitzu racewagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.