Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Storm Fighter gevecht 71703

Maak je klaar voor avontuur in de wereld van LEGO® NINJAGO® met set 71703! Beleef de spannende gevechten uit de tv-serie Masters of Spinjitzu na met deze vernieuwde Legacy set.
De set bevat 3 minifiguren, een speelgoedvliegtuig, een speelgoedauto en een NINJAGO tempel.
Ideaal voor kinderen vanaf 4 jaar, deze 165-delige set biedt urenlang speelplezier en is een perfect cadeau voor echte ninjafans.
Bestel nu en word een van de Ninjago-meesters!

Waar is LEGO Storm Fighter gevecht 71703 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 20.919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 21.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
165
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
71703
lego insiders punten icoon
225
punten

Welkom in de spannende wereld van LEGO® NINJAGO®! Met deze vernieuwde LEGO® NINJAGO® Legacy set kunnen kinderen scènes uit de eerste seizoenen van de tv-serie Masters of Spinjitzu naspelen. De Storm Fighter gevecht (71703) is het ideale speelgoed voor fantasierijke kinderen die houden van bouwen, spelen en hun eigen avonturen verzinnen. De set bevat 3 minifiguren, een speelgoedvliegtuig, een speelgoedauto en een NINJAGO tempel met gevangenis.

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar

Ben je net begonnen met bouwen? Dan is dit LEGO® NINJAGO® 4+ speelgoed perfect voor jou! Hiermee leer je heel gemakkelijk je favoriete personages, voertuigen en gebouwen bouwen. De sets bevatten startsteenbouwplaten om het bouwen nog eenvoudiger te maken, zodat beginnende bouwers de trots kunnen ervaren van het helemaal zelf bouwen. Met deze set creëer je samen met je favoriete figuren de spannendste verhalen en beleef je uren speelplezier.

Ideale bouwsets voor kinderen

Met LEGO® NINJAGO® speelgoed betreed je een fantasiewereld waar je volop creatief plezier kunt beleven en verhalen kunt verzinnen met NINJAGO actiefiguren. Jouw eigen kleine ninja zal worden betoverd door het assortiment ninjaspeelgoed, waaronder vliegtuigen, mecha en draken. Deze Legacy set is helemaal nieuw vanaf juni 2020 en vormt een langverwachte update uit de klassieke seizoenen van de NINJAGO® tv-serie.

Meer dan 160 bouwstenen en uren speelplezier

De Storm Fighter gevecht NINJAGO® Legacy set bevat een cool ninjavliegtuig met uitvouwbare vleugels en een speelgoedauto met een schieter waarmee ninjafans spannende gevechtsscènes uit de tv-serie NINJAGO Masters of Spinjitzu kunnen naspelen. Met de 165-delige NINJAGO® set met bouwbare figuren beleven kinderen vanaf 4 jaar een leuke bouwervaring. Het is daarom ook een perfect cadeau voor echte ninjafans voor een verjaardag of de feestdagen.

De ideale maat voor elke speelplaats

De tempel is ongeveer 10 cm hoog, 13 cm lang en 20 cm breed – het ideale formaat om waar dan ook mee te spelen. En je hebt er geen batterijen voor nodig! Het NINJAGO® pakket wordt uitsluitend gevoed door de fantasie van kinderen, dus de ninja's hoeven nooit een wapenstilstand af te sluiten. Het ideale speelgoed om kleuters te leren bouwen. De eenvoudig te volgen instructies helpen deze NINJAGO® set tot leven te brengen voor vele NINJAGO avonturen.

LEGO® 4+ bouwsets voor jonge kinderen laten hen kennismaken met de wereld van hun favoriete films, tv-personages en alledaagse helden. De sets leren kinderen het doel van de verschillende bouwstappen te begrijpen en stimuleren tegelijkertijd hun zelfvertrouwen.

Kies voor kwaliteit

Alle LEGO® stenen en onderdelen worden grondig getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Bovendien zijn LEGO® bouwstenen al sinds 1958 consistent, compatibel en iedere keer weer eenvoudig uit elkaar te halen. Zo garanderen we de hoogste kwaliteit en stimuleren we de creativiteit van kinderen wereldwijd.

Maak kennis met Kai, Jay en Lasha uit de klassieke eerdere seizoenen van de tv-serie en beleef urenlang creatief speelplezier met deze geweldige set. Bestel jouw Storm Fighter gevecht (71703) nu en wordt een van de Ninjago-meesters!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 20.90 (09-04-2023) € 38.95 (31-07-2022) € 27.30

Ook aanbevolen:

foto van lego set70741

Airjitzu Cole Flyer

foto van lego set71777

Kai’s drakenkracht Spinjitzu Flip

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.