Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kai Fighter 71704

De LEGO set 71704, Kai Fighter, biedt kinderen de kans om zich onder te dompelen in de wereld van NINJAGO en hun eigen ninja-avonturen te creëren.
Deze bouwset bevat twee ninja's, twee Nindroid-krijgers en een indrukwekkend vliegtuig met verstelbare cockpit en boordwapens met veermechanisme.
Ideaal voor kinderen vanaf 8 jaar, biedt deze 513-delige set urenlang creatief speelplezier.
Bestel nu de LEGO NINJAGO Kai Fighter set 71704 en beleef je eigen spannende avonturen!

Waar is LEGO Kai Fighter 71704 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 33.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 39.9919-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
513
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
71704
lego insiders punten icoon
300
punten

Welkom in de wereld van NINJAGO! Duik in de legendarische geschiedenis en beleef de spanning en sensatie van een echte ninja. Met de LEGO® NINJAGO® set 71704, de Kai Fighter, kunnen jonge ninjafans hun creativiteit de vrije loop laten en zichzelf onderdompelen in een wereld van vechten, vliegen en overwinnen. Deze set is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook om mee te spelen. Met bouwbare figuren van twee ninja's en twee Nindroid-krijgers uit het derde seizoen van de tv-serie, kunnen kinderen hun eigen legendarische gevechten voeren.

De Kai Fighter is een prachtige bouwset die perfect is voor kinderen die houden van actiespeelgoed en bouwbare figuren. Gebaseerd op het ninjaspeelgoed uit seizoen 3 van de tv-serie, is deze set een moderne en vernieuwde versie van de originele Kai Fighter. Het vliegtuig heeft uitvouwbare vleugels, een verstelbare cockpit en twee boordwapens met veermechanisme. En dankzij de twee ninja's en twee Nindroid-krijgers met hun Nindroid-schieter, hebben kinderen alles wat ze nodig hebben om de actie uit de tv-serie na te spelen.

LEGO® NINJAGO® speelgoed is de ideale manier om jezelf onder te dompelen in een fantasiewereld vol actie. Met deze set kunnen kinderen volop creatief plezier beleven en verhalen naspelen met NINJAGO actiefiguren. Het assortiment omvat vliegtuigen, mecha, voertuigen en draken waarmee je je eigen epische gevechten kunt creëren.

De Kai Fighter is een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen. De 513-delige NINJAGO® Legacy set biedt jongens en meisjes vanaf 8 jaar een leuke bouwuitdaging en zorgt voor urenlang creatief speelplezier. En met het ideale formaat kunnen kinderen thuis, maar ook onderweg spelen met deze set. Het speelgoedvliegtuig is ca. 13 cm hoog, 34 cm lang en 43 cm breed.

Bij LEGO® zijn veiligheidsnormen van het grootste belang. Alle LEGO stenen en onderdelen voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen, en worden voortdurend getest om ervoor te zorgen dat ze veilig en betrouwbaar zijn. Met LEGO bouwsets beleef je altijd zorgeloos speelplezier.

Dompel jezelf onder in de spannende wereld van NINJAGO® en beleef urenlang creatief plezier met de Kai Fighter. Met deze LEGO set kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken en hun favoriete ninja's overwinnen. Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen wereld van actie en avontuur. Klaar om te beginnen? Bestel dan nu de LEGO® NINJAGO® Kai Fighter set 71704!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 33.95 (24-05-2023) € 48.00 (04-08-2022) € 42.48

Ook aanbevolen:

foto van lego set71735

Toernooi der Elementen

foto van lego set70658

Oni Titan

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.