Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Cole's Speederwagen 71706

De LEGO set 71706 is de NINJAGO Cole's Speederwagen, die perfect is voor fans van autosets en NINJAGO actiefiguren.
Met 52 onderdelen kunnen kinderen vanaf 4 jaar de auto bouwen en avonturen beleven met de personages Digi Cole en Hausner in het videospel Prime Empire.
De set is eenvoudig mee te nemen en biedt urenlang speelplezier zonder batterijen.
Het is geschikt voor zowel jonge als oudere bouwers.

Waar is LEGO Cole's Speederwagen 71706 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
52
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
71706
lego insiders punten icoon
75
punten

Bereid je voor op een spannende NINJAGO race met de LEGO® NINJAGO® Cole's Speederwagen (71706)! Dit is dé ideale speelgoedset voor fans van autosets en NINJAGO actiefiguren. Met deze eenvoudig te bouwen auto kunnen kids verhalen uit het videospel Prime Empire naspelen en samen met Digi Cole de strijd aan gaan met Hausner om de kostbare Key-Tana.

Met de NINJAGO-speelgoedsets ontdekken kleuters een wereld waarin ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten met personages, voertuigen en gebouwen. De sets bevatten startsteenbouwplaten, waardoor het bouwen nog eenvoudiger wordt en beginnende bouwers het trotse gevoel kunnen ervaren van zelfstandig bouwen.

De LEGO® NINJAGO® Cole's Speederwagen (71706) is nieuw vanaf januari 2020 en bevat 52 onderdelen, waarmee kinderen vanaf 4 jaar een eenvoudige uitdaging krijgen en nog meer kunnen genieten van de speelervaring. De set bevat bouwbare figuren van NINJAGO® Digi Cole en Hausner, waarmee de kids onvergetelijke avonturen kunnen beleven in het videospel Prime Empire.

Dankzij de digitale, interactieve handleiding Instructions PLUS in de gratis LEGO Life app is het bouwen van de auto nog eenvoudiger. De handleiding bevat zoom- en draaifuncties, waardoor ook jonge kinderen dit model zelf kunnen bouwen.

Naast dat de LEGO® NINJAGO® Cole's Speederwagen (71706) leuk is om thuis mee te spelen, kan deze ook eenvoudig in een tas worden gestopt voor speelplezier onderweg. De Speederwagen is ca. 4 cm hoog, 10 cm lang en 6 cm breed en kan overal mee naartoe worden genomen.

De LEGO® NINJAGO® auto's zijn ideaal om mee te spelen voor jonge bouwers en bieden urenlang speelplezier zonder dat er batterijen nodig zijn. De set wordt gevoed door de fantasie van kinderen, waardoor ze eindeloos kunnen racen en NINJAGO® duels kunnen houden.

LEGO® 4+ bouwbaar speelgoed laat jonge kinderen kennismaken met hun favoriete films, tv-personages en alledaagse helden en helpt hen het doel van de verschillende bouwstappen te begrijpen, wat het zelfvertrouwen van de jonge bouwers vergroot.

De LEGO® stenen voldoen al meer dan 60 jaar aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent en compatibel zijn en elke keer opnieuw eenvoudig uit elkaar te halen zijn - zowel op aarde als in de NINJAGO® wereld. Alle LEGO® stenen en onderdelen zijn grondig getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen, wat zorgt voor zorgeloos speelplezier.

Maak je collectie compleet met de LEGO® NINJAGO® Cole's Speederwagen (71706) en beleef, ontdek en race samen met Digi Cole en Hausner de spanning van het videospel Prime Empire. Gegarandeerd uren bouw- en speelplezier voor zowel jong als oud!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.95 (25-05-2023) € 11.99 (03-08-2022) € 10.97

Ook aanbevolen:

foto van lego set70753

Lavastroom

foto van lego set70625

Samoerai VXL

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.