Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jay's cyberdraak 71711

De LEGO set 71711 is Jay's cyberdraak van LEGO NINJAGO.
Deze set bevat 5 bijpassende minifiguren en stelt kinderen in staat om de strijd om de gele Key-Tana na te spelen.
De verstelbare cyberdraak kan projectielen afvuren en is ideaal voor fantasierijk spel.
Dit bouwspeelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en biedt urenlang speelplezier.
Het is het perfecte LEGO cadeau voor een verjaardag of andere gelegenheid.
Koop deze set nu en red de wereld van Prime Empire!

Waar is LEGO Jay's cyberdraak 71711 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 40.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 49.9901-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
518
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
71711
lego insiders punten icoon
375
punten

Ga de strijd aan met Jay's cyberdraak van LEGO® NINJAGO®! Deze set zal het hart van elke ninjafan sneller laten kloppen. Met maar liefst 5 bijpassende minifiguren kun je helemaal opgaan in de wereld van het videospel Prime Empire en de strijd om de gele Key-Tana naspelen. In deze set zitten onder andere NINJAGO Digi Jay, Digi Nya, Unagami, Richie en Hausner en zij kunnen plaatsnemen in de cockpit van de draakmecha. Zo heb je een geweldige basis voor fantasierijk spel, zowel alleen als met vrienden.

De prachtige cyberdraak is in allerlei houdingen verstelbaar en kan projectielen afvuren dankzij de wapens met veermechanisme. Het speelplezier is eindeloos, want er zijn geen batterijen nodig om de draak aan te sturen. Met de gedetailleerde techdraak kun jij de meest fantastische avonturen beleven en de gevaarlijkste vijanden verslaan. Het perfecte drakenspeelgoed voor jong en oud!

De Ninjago set is ideaal bouwspeelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ook volwassenen kunnen zich helemaal verliezen in deze wereld vol avonturen waarin ze het samen met hun ninjahelden opnemen tegen het kwaad. NINJAGO fans kunnen allerlei rollenspellen bedenken en zullen dit actiespeelgoed met ninja-auto's, draken, tempels en nog veel meer geweldig vinden. De techdraak is nieuw vanaf januari 2020 en een perfect LEGO cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid.

Met deze 518-delige LEGO® drakenspeelset met ninjafiguren heb jij een leuke en meeslepende bouwuitdaging. Bij de stenen en bouwbare figuren horen eenvoudig te volgen instructies, waardoor het drakenspeelgoed in een mum van tijd klaar is voor actie. De verstelbare draak is ca. 12 cm hoog, 39 cm lang en 33 cm breed, en heeft het perfecte formaat om zowel thuis als onderweg mee te spelen.

LEGO® is een begrip dat al meer dan 60 jaar staat voor kwaliteit en veiligheid. Alle LEGO® stenen worden grondig getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je LEGO speelgoed kiest voor je kind.

Klaar voor de strijd? Met Jay's cyberdraak van LEGO® NINJAGO® ben jij de held die de wereld van Prime Empire gaat redden! Met deze prachtige LEGO set beleef jij de meest fantastische avonturen samen met al jouw favoriete NINJAGO helden. Bestel hem snel en beleef urenlang speelplezier.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 40.95 (25-05-2023) € 59.95 (30-07-2022) € 52.16

Ook aanbevolen:

foto van lego set71773

Kai's gouden drakenvoertuig

foto van lego set71703

Storm Fighter gevecht

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.