Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Keizerrijk tempel van de waanzin 71712

De LEGO NINJAGO Tempelset is een topkwaliteit bouwset die kinderen urenlang speelplezier en fantasierijk actiespeelgoed biedt.
Met 810 onderdelen kunnen ze hun eigen verhalen bedenken en avonturen beleven.
Deze set bevat een tempel, valstrikken, minifiguren en biedt eindeloos speelplezier.
Het is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 9 jaar en ouder.
Bestel vandaag nog en laat kinderen hun eigen fantasierijke avonturen beleven!

Waar is LEGO Keizerrijk tempel van de waanzin 71712 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 64.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 79.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 89.9901-08-2022

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
810
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
71712
lego insiders punten icoon
600
punten

De LEGO NINJAGO Tempelset is absolute topkwaliteit voor kinderen die houden van urenlang speelplezier en fantasievol actiespeelgoed. Met deze set kunnen ze hun eigen verhaallijnen bedenken en avonturen beleven met hun eigen team van ninjahelden. Deze leuke en uitdagende bouwset bestaat uit een NINJAGO tempel met 810 onderdelen, waarin kinderen onderweg naar boven allerlei activiteiten en spannende functies ontdekken. Zo moeten ze de valstrikken ontwijken en de Key-Tana's gebruiken om voorbij de angstaanjagende Sushimi in zijn sushikeuken te komen. Vervolgens moeten ze de poort openen om de troon van Unagami te ontdekken. En dat allemaal terwijl ze hun eigen avonturen beleven.

De LEGO NINJAGO Tempelset wordt geleverd met 6 minifiguren uit Prime Empire, waaronder NINJAGO Digi Jay en Digi Cole, Lloyd en Cole, en de schurken Unagami, Rood Vizier en Sushimi. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en zelf de duels uit de tv-serie spelen. Deze gedetailleerde tempel biedt kinderen urenlang speelplezier. Het is een geweldig LEGO cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere speciale gelegenheid. De tempel is ca. 38 cm hoog, 22 cm lang en 28 cm breed en heeft precies het juiste formaat om thuis mee te spelen of om ergens in je slaapkamer op een mooie plek neer te zetten.

De LEGO NINJAGO bouwsets zijn geweldig voor kinderen en bieden hen de mogelijkheid een fantasiewereld boordevol actie te ontdekken waarin ze het samen met hun ninjahelden tegen het kwaad opnemen. NINJAGO fans kunnen allerlei rollenspellen bedenken en zullen genieten van dit actiespeelgoed met ninjatempels, auto's, draken en nog veel meer. Het avontuur stopt nooit met dit speelgoed, dat geschikt is voor kinderen van 9 jaar en ouder en hun creativiteit zal stimuleren.

De LEGO NINJAGO Tempelset is nieuw vanaf januari 2020. Voor deze ninjaspeelset zijn geen batterijen nodig. Zodra kinderen de set hebben gebouwd, kunnen ze er zelfstandig of samen met vriendjes mee spelen. Deze ninjaspeelset biedt kinderen een ideale bouwuitdaging en bevat eenvoudig te volgen instructies, waarmee kinderen met de stenen al snel hun eigen coole actiespeelgoed kunnen maken. LEGO stenen voldoen al meer dan 60 jaar aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent en compatibel zijn en iedere keer opnieuw eenvoudig uit elkaar te halen zijn. Alle LEGO stenen worden uitvoerig getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je je kind LEGO speelgoed cadeau geeft.

In de LEGO NINJAGO Tempelset kunnen kinderen hun eigen verhalen verzinnen en hun eigen avonturen beleven. Of het nu gaat om het ontwijken van valstrikken, het gebruik van Key-Tana's of het ontdekken van een troon, kinderen zullen urenlang vermaak hebben met deze fantastische bouwset. Bestel de LEGO NINJAGO Tempelset vandaag nog en geef kinderen de kans om hun eigen fantasievolle avonturen te beleven met deze geweldige en uitdagende bouwset van topkwaliteit!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 64.95 (24-05-2023) € 99.95 (30-07-2022) € 88.96

Ook aanbevolen:

foto van lego set71771

Tempel van de Kristalkoning

foto van lego set70746

Condrai helikopteraanval

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.