Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Keizerrijk draak 71713

De LEGO set 71713 is een must-have speelgoedset voor NINJAGO fans.
Met 286 onderdelen en verstelbare ledematen, kop en bek van de drakenmecha biedt deze set eindeloze avonturen vol actie en spanning.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Bestel vandaag nog en laat je fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO Keizerrijk draak 71713 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
286
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71713
lego insiders punten icoon
225
punten

De LEGO® NINJAGO® Keizerrijk Draak is een must-have speelgoedset voor alle NINJAGO fans! Deze set biedt namelijk de ultieme speelervaring voor zowel jongeren als volwassenen. Je zal versteld staan ​​hoe mooi deze drakenmecha is ontworpen en hoe makkelijk het is om deze set in elkaar te zetten met de stapsgewijze handleiding.

Met deze set kunnen kinderen hun creativiteit en fantasie stimuleren door hun eigen spannende avonturen te bedenken en na te spelen. De set wordt geleverd met drie minifiguren: Digi Kai, Digi Lloyd en Unagami, de kwaadaardige heerser van Prime Empire die zich als draak zijn woede uit. Dit zorgt voor eindeloze mogelijkheden voor avonturen vol actie en spanning.

De LEGO® NINJAGO® Keizerrijk Draak is ideaal bouwspeelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit speelgoed bestaat uit 286 onderdelen en biedt kinderen een uitdaging om hun bouwvaardigheden te ontwikkelen en een prachtige draak te bouwen waar ze eindeloos mee kunnen spelen.

De ledematen, kop en bek van de LEGO® NINJAGO® drakenmecha zijn verstelbaar, waardoor kinderen hem allerlei houdingen kunnen geven en het avontuur nog spannender kunnen maken. De drakenmecha is ook voorzien van digizwaarden als vleugels en 2 noppenschieters, waardoor kinderen nog meer plezier aan deze set kunnen beleven.

De LEGO® NINJAGO® Keizerrijk Draak is niet alleen het perfecte cadeau voor een verjaardag, maar ook voor elke andere gelegenheid. Het is het ideale cadeau om de fantasiewereld van NINJAGO te ontdekken en spannende avonturen na te spelen. Met deze prachtige bouwsets die bestaan uit ninja mecha, draken, tempels en ander ninjaspeelgoed, kun je je onderdompelen in een wereld vol actie en avontuur.

De drakenfiguur is ca. 14 cm hoog, 39 cm lang en 14 cm breed. De set is nieuw vanaf januari 2020 en heeft het perfecte formaat om zowel thuis als onderweg mee te spelen voor eindeloze ninjaverhalen boordevol actie. Ook leuk om cadeau te geven aan verzamelaars van LEGO speelgoed.

Bovendien heeft LEGO® al meer dan 60 jaar een uitstekende reputatie en voldoen ze nog steeds aan de hoogste industrienormen. De stenen van LEGO® zijn eenvoudig uit elkaar te halen en bestand tegen drakenaanvallen! Alle LEGO® stenen worden grondig getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Je kunt er zeker van zijn dat je kinderen veilig kunnen spelen met deze set.

Kortom, de LEGO® NINJAGO® Keizerrijk Draak is de ultieme speelervaring voor alle NINJAGO fans. Met deze set kun je de spannendste avonturen beleven en je fantasie de vrije loop laten. Mis deze kans niet en bestel deze set vandaag nog! En vergeet niet, jouw creaties zijn de enige beperking!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70652

Stormbringer

foto van lego set71797

Destiny's Bounty – race tegen de klok

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.