Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kai avatar - Arcade Pod 71714

Speel urenlang met LEGO set 71714 Kai avatar - Arcade Pod en betreed de wereld van Prime Empire.
Kies je eigen ninja-avatar en beleef spannende avonturen.
De speelkast biedt plaats aan de figuren, wapens en accessoires en is eenvoudig te bouwen.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Bestel nu en ga de strijd aan tegen het kwaad in Prime Empire.

Waar is LEGO Kai avatar - Arcade Pod 71714 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
49
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71714
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij klaar om de wereld van Prime Empire te betreden? Met de LEGO set 71714 Kai avatar - Arcade Pod nodigen we jou uit om urenlang speelplezier te beleven met de beste ninja-actiefiguren van NINJAGO. Deze speelkast biedt toegang tot de virtuele wereld van Prime Empire waar jij jouw eigen personage en ninja-avatar kan uitkiezen om spannende avonturen te beleven. Laat jouw creativiteit de vrije loop en bedenk de meest fantastische gameverhalen met de twee figuren uit het spel: NINJAGO Digi Kai en Avatar Kai.

Deze LEGO set is ideaal speelgoed voor kinderen die van actie en avontuur houden. Want zeg nu zelf, wie wil er nu niet op avontuur gaan met zijn eigen ninja-avatar? De speelkast kan open en biedt plaats aan de ninja-actiefiguren, wapens en accessoires. Zo kan je alles makkelijk meenemen en overal waar je wil, verder spelen.

Het bouwen van deze ninjaspeelgoedset is eenvoudig en snel. Je hebt immers enkel 49 onderdelen nodig om de speelkast te bouwen. Jongens en meisjes vanaf 7 jaar kunnen hier makkelijk mee aan de slag. Er zijn geen batterijen nodig om de set te laten werken, enkel de fantasie van de kinderen zorgt voor eindeloos speelplezier.

De set bestaat uit een minispeelkast, een minifiguur van Digi Kai en een exclusieve Avatar Kai minifiguur waarmee kinderen de spannende scènes uit Prime Empire kunnen naspelen. De ninjaspeelset biedt kinderen de mogelijkheid om hun minifiguren te personaliseren en hun eigen avatar voor Prime Empire te kiezen. Zo vinden jonge kinderen het geweldig om de minifiguren en accessoires in de achterkant van de speelkast te bewaren.

De Kai avatar - Arcade Pod is een ideaal LEGO cadeautje voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor. Bovendien is het ook het ideale speelgoed om thuis mee te spelen of makkelijk in een tas mee te nemen voor speelplezier onderweg. De speelkast meet ca. 8 cm in hoogte, 5 cm in lengte en 6 cm in breedte.

Met LEGO NINJAGO sets kunnen kinderen niet alleen zelfstandig spelen maar ook samen met vriendjes het kwaad verslaan in hun team. Naast dit speelgoed bestaande uit auto's, straalvliegtuigen, draken en nog veel meer, bestaan er ook andere LEGO bouwspeelgoed en figuren om te verzamelen. Op die manier ontdekken kinderen een spannende fantasiewereld waarin ze zelf verhalen kunnen bedenken en hun favoriete ninja's het opnemen tegen de duistere krachten in NINJAGO City en Prime Empire.

Alle LEGO stenen en onderdelen voldoen al meer dan 60 jaar aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent en compatibel zijn en iedere keer opnieuw eenvoudig uit elkaar te halen zijn – zowel op aarde als in NINJAGO City. Voor de veiligheid en kwaliteit worden alle LEGO stenen en onderdelen grondig getest en voldoen ze aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Met LEGO bouwsets beleef je altijd zorgeloos speelplezier.

Bedenk jij de beste gameverhalen en ga je de strijd aan tegen het kwaad in Prime Empire? Bestel dan snel de LEGO set 71714 Kai avatar - Arcade Pod. De wereld van Prime Empire ligt aan jouw voeten!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71763

Lloyd's racewagen EVO

foto van lego set70647

Kai - Drakenmeester

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.