Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Reis naar de kerkers van Skull 71717

Betreed de gevaarlijke wereld van NINJAGO met LEGO set 71717, Reis naar de kerkers van Skull.
Kinderen kunnen avonturen bedenken met de vier minifiguren en de gevaarlijke uitdagingen overwinnen om het Schaduwzwaard der Bevrijding te bemachtigen.
Deze speelset is zowel een bouwset als een coole bordspel.
Voeg andere LEGO sets toe om het spel nog groter te maken.
Ideaal voor kinderen van alle leeftijden, deze set biedt een leuke bouwervaring en is een populair cadeau.
Bestel vandaag nog en maak je klaar voor een epische reis naar de kerkers van Skull!

Waar is LEGO Reis naar de kerkers van Skull 71717 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
401
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71717
lego insiders punten icoon
225
punten

Betreed de gevaarlijke wereld van NINJAGO® met de spannende Reis naar de kerkers van Skull (71717) speelset van LEGO®. Kinderen kunnen hun eigen avonturen bedenken met de vier verschillende minifiguren van Held Nya, Held Jay, Held Lloyd en Murt. De kerkers van Skull zijn vol gevaren en uitdagingen die je moet overwinnen voordat je het Schaduwzwaard der Bevrijding kan bemachtigen en een van de ninja's kan bevrijden uit de gevangenis.

Deze speelset is niet alleen een bouwset, maar ook een coole LEGO NINJAGO bordspel. Kinderen kunnen de dobbelsteenspinner gebruiken om een weg door de kerkers te vinden en alle valstrikken, spinnen en de gevangenisbewaker Murt te ontwijken. Onderweg kunnen ze ook andere LEGO sets toevoegen om het bordspel nog groter te maken. Zo kunnen ze samen met vrienden spelen en de spannendste avonturen beleven!

Deze LEGO NINJAGO speelsets zijn ideaal voor kinderen van alle leeftijden. Ze betreden een fantastische wereld waarin ze hun creatieve geest de vrije loop kunnen laten. Kinderen kunnen verhalen verzinnen met ninja-minifiguren, voertuigen, mecha en draken. Jouw eigen kleine ninja zal worden betoverd door dit spannende speelgoed.

De speelset bevat 4 bouwbare figuren: Held Nya, Held Jay, Held Lloyd en Murt, plus een coole speelgoedkerker met een gevangeniscel. Met de dobbelsteenspinner beleven kinderen nog meer plezier aan het bordspel en kunnen ze hun ninja-vaardigheden op de proef stellen. De 401-delige set biedt een leuke bouwervaring en is een populair cadeau voor echte ninjafans.

Met deze creatieve gevangenisspeelset kunnen kinderen zich urenlang vermaken. De kerker is ca. 13 cm hoog, 22 cm lang en 20 cm breed – precies het juiste formaat om de set overal mee naartoe te nemen. Voor deze speelgoedkerker om zelf te bouwen zijn geen batterijen nodig – hij is klaar voor gebruik. Kinderen hebben alleen hun fantasie nodig om ermee te spelen!

De eenvoudig te volgen bouwinstructies brengen deze gevangenisspeelset voor kinderen tot leven. Zo beleven ze al snel allerlei spannende avonturen in de duistere kerkers. LEGO bouwstenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste normen van de industrie. Ze zijn consistent, compatibel en iedere keer weer eenvoudig uit elkaar te halen. Alle LEGO stenen en onderdelen worden grondig getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen, zelfs in de grimmige Kerkers van Shintaro!

Kortom, met de Reis naar de kerkers van Skull (71717) speelset van LEGO NINJAGO kun je jouw ninja-vaardigheden op de proef stellen. De set biedt een unieke combinatie van bouwen en spelen met vrienden. Met creativiteit en fantasie, kunnen kinderen weer spannende avonturen beleven in deze gevaarlijke wereld van NINJAGO. Bestel jouw speelset vandaag nog en maak je klaar voor een epische reis naar de kerkers van Skull!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70754

ElectroMech

foto van lego set70602

Jay's draak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.