Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wu's gevechtsdraak 71718

Beleef avonturen in de mysterieuze wereld van de ninja's met de LEGO NINJAGO Wu's gevechtsdraak (set 71718).
Deze coole drakenbouwset bevat een verstelbare gevechtsdraak, 2 figuren om te bouwen en accessoires zoals het Ivoren Zwaard der Bevrijding.
Kinderen kunnen hun verbeelding de vrije loop laten en genieten van eindeloos speelplezier.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Bestel nu en ontdek de spannende wereld van de ninja's.

Waar is LEGO Wu's gevechtsdraak 71718 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
321
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71718
lego insiders punten icoon
150
punten

Kom aan boord van de Wu's gevechtsdraak en betreed de mysterieuze wereld van de ninja's! Met deze LEGO® NINJAGO® bouwset kunnen kinderen hun eigen avonturen beleven, geïnspireerd op de spannende tv-serie. De verstelbare draak is een fascinerende bouwuitdaging en brengt urenlang speelplezier.

Coole drakenbouwset

Dit is niet zomaar een speelset, dit is een coole drakenbouwset! Met de 2 figuren van Held Wu en Gleck die ze zelf kunnen bouwen, kunnen ninjafans afdalen in de mysterieuze Kerkers van Shintaro en strijden om het Ivoren Zwaard der Bevrijding. Creatieve kinderen zullen het fantastisch vinden om Wu op zijn vliegende draak te zetten.

Mooi ninjaspeelgoed

Met LEGO NINJAGO bouwspeelgoed leren kinderen alles over de eervolle waarden van de ninja's. Wanneer ze een mysterieuze wereld betreden waar ze denkbeeldige gevechten kunnen leveren tussen de helden en het kwaad. NINJAGO fans zullen zich urenlang vermaken met de leuke speelsets, die onder andere draken, voertuigen en mecha bevatten.

Geweldige bouwset voor kinderen

Deze geweldige LEGO® NINJAGO® Wu's gevechtsdraak (71718) bevat 2 minifiguren en valt zeker in de smaak bij liefhebbers van ninjaspeelgoed. Accessoires zoals het Ivoren Zwaard der Bevrijding en de kruisboog van Gleck maken deze bouwset nog uitdagender en leuker om mee te spelen.

Prachtig gedetailleerde gevechtsdraak

Deze prachtig gedetailleerde gevechtsdraak heeft een verstelbare kop, poten, vleugels en staart en is zo ontworpen dat je de minifiguur van Held Wu op zijn rug kunt plaatsen. Gleck is gewapend met een kruisboog waarmee hij noppen kan schieten. Door de vele bewegende onderdelen kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en de meest fantastische avonturen beleven.

Eenvoudig te bouwen en mee te spelen

Deze 321-delige LEGO® bouwset biedt jongens en meisjes vanaf 7 jaar een spannende en boeiende bouwuitdaging en is een prachtig cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid. Met eenvoudig te volgen instructies kunnen kinderen de draak snel bouwen en klaar zijn voor allerlei avonturen.

Ontdek de wereld van de ninja’s

Met LEGO® NINJAGO® bouwspeelgoed kunnen kinderen de eervolle waarden van de ninja's leren en opgaan in een spannende wereld boordevol actie en avontuur. De LEGO® stenen in deze bouw- en speelset voldoen aan de hoogste industrienormen en zijn consistent, compatibel en iedere keer opnieuw eenvoudig uit elkaar te halen.

Veilig en verantwoord speelgoed

De LEGO® bouwstenen in deze drakenbouwset zijn uitvoerig getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Met LEGO speelgoed hoef je je daarom geen zorgen te maken.

Vlieg mee op de Wu's gevechtsdraak en beleef de spannendste avonturen in de wereld van de ninja's! Bestel nu deze geweldige LEGO® NINJAGO® Wu's gevechtsdraak (71718) bouwset en verras jezelf of iemand anders met dit fantastische cadeau.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70684

Spinjitzu Slam - Kai vs. Samoerai

foto van lego set5007648

NINJAGO® Printed Basic Backpack

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.