Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Skull Sorcerer's Draak 71721

De LEGO Skull Sorcerer's Draak set (71721) is perfect voor NINJAGO fans die van avontuurlijke bordspellen houden.
Met 6 bouwbare figuren en een draak met bewegende delen en schieters, kunnen kinderen en volwassenen spannende verhalen verzinnen.
Ontsnap uit de Kerkers van Shintaro en bemachtig het Ivoren Zwaard der Bevrijding.
Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en kan gecombineerd worden met andere LEGO sets om een groot bordspel te creëren.
Bestel nu en beleef de leukste avonturen met je ninjahelden!

Waar is LEGO Skull Sorcerer's Draak 71721 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 74.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 79.9919-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
1016
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
7
lego set nummer icoon
71721
lego insiders punten icoon
675
punten

Ben jij een echte NINJAGO® fan en houd je van avontuurlijke bordspellen? Dan is de LEGO® Skull Sorcerer's Draak (71721) set iets voor jou! Met 6 bouwbare figuren kun je spannende, creatieve verhalen bedenken en de rol van de ninja's aannemen om het op te nemen tegen de Skull Sorcerer, zijn draak en zijn skeletstrijders. Het doel? Ontsnap uit de griezelige Kerkers van Shintaro en bemachtig het Ivoren Zwaard der Bevrijding.

Deze set is niet alleen een geweldige speelset met een avontuurlijk bordspel, maar het bevat ook een draak die je zelf kunt bouwen met 1016 onderdelen. De draak heeft bewegende poten, vleugels en een staart en kan zelfs projectielen afschieten uit 2 schieters. Bovendien kan de draak botten en spinnen laten vallen wat het nog spannender maakt!

De set bevat ook 6 minifiguren uit de NINJAGO tv-serie: Held Jay, Held Kai, Held Nya, de Skull Sorcerer en 2 Ontwaakte strijders. Zo kun je superleuke rollenspelavonturen beleven of het lastige parcours met valkuilen, geheime deuren en een ninja dobbelsteenspinner proberen te ontwijken.

Deze bouwset is niet alleen geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar, maar ook voor volwassenen die graag hun fantasie de vrije loop laten. Combineer deze set met andere LEGO sets en creëer een enorm bordspel!

Met de LEGO NINJAGO sets betreedt je een geheimzinnige wereld waarin je samen met je ninjahelden het kwade te lijf gaat. Kom oog in oog te staan met draken, auto's, vliegtuigen en nog veel meer. Deze prachtige bouwsets zijn geschikt voor uren speelplezier en zijn het perfecte cadeau voor iedere fantasierijke bouwer.

De LEGO® stenen voldoen al meer dan 60 jaar aan de hoogste industrienormen. Door hun consistentie en compatibiliteit zijn ze iedere keer opnieuw eenvoudig uit elkaar te halen. Daarnaast zijn de stenen en onderdelen uitvoerig getest en voldoen ze aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kortom, met de LEGO® Skull Sorcerer's Draak (71721) set haal je een geweldige speelset en bordspel in huis. Door de combinatie van bouwen en spelen beleef je urenlang speelplezier en kun je de spannendste avonturen bedenken. Bestel deze set nu en beleef samen met je ninjahelden de leukste avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 74.95 (25-05-2023) € 74.95 (25-05-2023) € 74.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70605

Misfortune’s Keep

foto van lego set70739

Airjitzu Kai Flyer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.