Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Skull Sorcerer‘s Kerkers 71722

De LEGO Ninjago set 71722 is een spannende bouwset van het Skull Sorcerer kasteel waar kinderen hun favoriete scènes kunnen naspelen.
Met acht minifiguren, waaronder Cole, Zane en Lloyd, kunnen kinderen urenlang spelen en gevechten naspelen.
Deze set kan ook gebruikt worden als een bordspel en kan gecombineerd worden met andere LEGO sets.
Geschikt voor kinderen van 9 jaar en ouder, biedt deze set een boeiende bouwervaring en is het een perfect cadeau voor een verjaardag of andere gelegenheid.
Bestel de LEGO Ninjago Skull Sorcerer's Kerkers 71722 nu en ontdek de spannende wereld van LEGO Ninjago!

Waar is LEGO Skull Sorcerer‘s Kerkers 71722 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 118.9501-08-2022

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
1171
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
8
lego set nummer icoon
71722
lego insiders punten icoon
825
punten

Welkom in de wereld van LEGO® Ninjago® en bereid je voor op epische gevechten in de donkere kerkers van de Skull Sorcerer! Met de nieuwe en spannende set 71722 kun je nu zelf spannende avonturen beleven samen met je favoriete helden. Deze set is niet alleen speelgoed, het is ook nog eens het ultieme LEGO bordspel!

De set bevat maar liefst acht minifiguren, waaronder Cole, Zane en Lloyd, drie van de beroemde ninja's uit de tv-serie. Het Skull Sorcerer kasteel zit boordevol spanning en actie en is perfect voor creatieve kinderen die dol zijn op het naspelen van hun favoriete scènes.

Met deze speelgoedkerkers kun je urenlang spelen en spannende gevechten naspelen. Maar pas op! Je zult het op moeten nemen tegen de Skull Sorcerer en zijn gevreesde strijders. Ontwijk vallen, lava en bewegende bruggen terwijl je opzoek gaat naar het Schaduwzwaard der Bevrijding.

Maar dit is niet zomaar een bouwset. Het is ook een fantastisch Ninjago bordspel. Gebruik de dobbelsteenspinner om een weg door de kerkers te vinden en bevrijd de Ninja uit de gevangenis. Deze set kan zelfs worden gecombineerd met andere LEGO sets voor een enorm bordspel.

LEGO Ninjago bouwspeelgoed laat kinderen een fantasiewereld vol eindeloze actie ontdekken, waarin ze het samen met hun ninjahelden kunnen opnemen tegen het kwaad. NINJAGO fans zullen het fantastisch vinden om verhalen na te spelen met de ninjawapens, bouwbare figuren, auto's, draken en nog veel meer.

En als je op zoek bent naar een cool cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid, dan is deze LEGO set perfect voor jou. Met 1171 delen biedt deze set een boeiende bouwervaring voor creatieve jongens en meisjes van 9 jaar en ouder. En het heeft precies het juiste formaat om thuis mee te spelen of vol trots neer te zetten in een kinderkamer.

Bovendien hebben jouw kleine ninja's geen batterijen nodig om allerlei avonturen in de kerkers te beleven. Ze kunnen er samen met hun vrienden direct creatief mee gaan spelen zodra ze alles hebben gebouwd. Het speelplezier hoeft nooit te stoppen!

De LEGO stenen in dit actiespeelgoed met ninjawapens zijn uitgebreid getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen en zijn ook nog eens eenvoudig uit elkaar te halen. Zelfs de Skull Sorcerer kan ze niet beschadigen!

Kortom, LEGO Ninjago Skull Sorcerer's Kerkers 71722 is de ideale set voor kinderen die hun eigen verhalen willen verzinnen en die houden van bordspellen. Prikkelen jouw fantasie en ga op avontuur met deze geweldige set! Bestel hem nu en ontdek de spannende wereld van LEGO Ninjago!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 85.00 (25-05-2023) € 149.95 (30-07-2022) € 121.56

Ook aanbevolen:

foto van lego set70664

Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon

foto van lego set71796

Elementdraak vs. de mecha van de keizerin

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.