Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Overlord Draak 71742

De LEGO set 71742, gebaseerd op seizoen 2 van de NINJAGO tv-serie, bevat een verstelbare Overlord Draak met zwaarden op zijn poten en vleugels, evenals minifiguren van Gouden Lloyd en de Overlord.
Kinderen kunnen gevechten in de lucht en op de grond naspelen en hun creativiteit de vrije loop laten gaan.
De set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, is een eyecatcher in elke kinderkamer en voldoet aan strenge veiligheidsnormen.
Bestel nu!

Waar is LEGO Overlord Draak 71742 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
372
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
71742
lego insiders punten icoon
225
punten

Betreed de fantasiewereld van LEGO® NINJAGO® en ga de strijd aan tussen goed en kwaad met de Overlord Draak speelset (71742). Deze coole speelset is gebaseerd op seizoen 2 van de populaire tv-serie en biedt urenlang speelplezier voor jonge bouwers.

De speelset bevat een indrukwekkende en verstelbare draak die is voorzien van zwaarden op zijn poten en vleugels. Hiermee kan de draak verschillende poses aannemen voor nog meer rollenspelplezier. Daarnaast worden er ook 2 minifiguren meegeleverd: Gouden Lloyd, een ninja met een katana op zijn rug en de gevreesde Overlord met zijn scherpe zeis.

Kinderen kunnen ervoor kiezen om gevechten in de lucht en op de grond na te spelen en hun favoriete scènes uit seizoen 2 van NINJAGO® tot leven te brengen. De Overlord Draak biedt oneindig veel mogelijkheden voor creatieve en avontuurlijke kinderen die willen spelen alsof ze ninja's zijn.

De draak heeft een imposante formaat van ca. 12 cm hoog, 46 cm lang en 45 cm breed en is een echte eyecatcher in elke kinderkamer. Maar de Overlord Draak is niet alleen leuk om mee te spelen, het is ook een boeiende bouwuitdaging voor kinderen vanaf 7 jaar. Het maakt daarnaast ook nog eens het perfecte LEGO® cadeau voor creatieve en avontuurlijke kinderen.

LEGO® NINJAGO® biedt een geweldige verzameling van coole speelsets die ervoor zorgen dat kinderen zich urenlang vermaken en hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. Deze speelsets dagen kinderen uit om hun ninjavaardigheden te ontwikkelen terwijl ze spannende avonturen beleven met hun ninjahelden.

Onze LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van de allerbeste materialen en voldoen aan strenge veiligheidsnormen, dus ouders kunnen gerust zijn dat hun kinderen veilig spelen met LEGO® speelgoed.

Met LEGO® NINJAGO® leer je spelen en ontdekken tegelijkertijd. Betreed samen met jouw helden de fantasiewereld en beleef spannende avonturen tegen het kwaad. Bestel nu jouw Overlord Draak speelset en vlieg de strijd tegemoet!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.99 (13-07-2022) € 29.99 (13-07-2022) € 29.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set70750

Ninja DB X

foto van lego set70755

Jungle aanvalsvoertuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.